reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

sylwia532 pisze:
milla gratulacje

strajk.gif
o nie nie nie kolejka jest do porodu ;)

;D ;D ;D

reklama
Dotarłam do domu po wizycie u ginki. kazała sie nastawić jeszcze na dwa tygodnie. Jezu Chryste! A tak się bałam, że urodzę wcześniaka!!! Jest cool.

nbo to kinga tez sie ciesz skoro ty sie cieszysz :D mnie osobiscie - na tym etapie ciazy ktory teraz mam - przerazilo jakby mi powiedziel gin- jeszcze dwa tyg. :)
ale punkt widzenia od punktu siedzenia hehehe :)

KingaP pisze:
Jezu! Okłamałam Was, ona kazała nastawić się na TRZY TYGODNIE, przepraszam :)

bez przesady... chyba jej się cos pokręciło? ;)
boję się myśleć, ale mój gin też coś wspominał nawet o 10.04, to też 3 tygodnie... a mi coraz gorzej się śpi i porusza... ;)

Termin mam na 24 marca> A myślę, że rady ginki są na wyrost, żeby mnie uspokoić, bo ja jej 2 tygodnie temu powiedziałam, że już więcej tu nie przyjdę!!!

A dziś umówiłam sie grzecznie na za tydzień :)

reklama
magdalenB jestes juz w klubie tylko masz abonament na tydzien,potem wykurzam wszystkich i klub zamykam ;D

kinga 3 tyg. to ty masz jeszcze kupe czasu ;)

Do góry