reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

też się maga zastanawiam gdzie ta wiosna polazła :( już mnie to denerwuje, a w Krakowie jeszcze na złość dzisiaj od rana pada śnieżysko :(

reklama
Super!!! Gratulacje!
A ja w koncu dzisiaj na godzine wyrwalam sie z domu- co prawda tylko do urzedu zarejestrowac synusia, ale zawsze cos! Teraz 2 tygodnie czekania na pesel, a potem 3 tygodnie czekania na paszport i wyjezdzamy na Wegry do Taty!

ale dzisiaj cisza na forum ::) a jak tak chcialam sie w koncu poudzielac i pogawedzic ;D ;D ;D
od wczoraj mam fatalny nastroj - wszystko mnie denerwuje i doprowadza do placzu - nie wiem co sie ze mna dzieje :( juz myslalam ze etap - hormonow mam juz za soba ale wiedze ze jednak nie - i chyba na te hormony nie ma sie wogole wplywu.
Dziekuje Bogu ze moj chlopak jeszcze ze mna wytrzymuje - nawet kolezanka dzisiaj stwierdzila ze mimo solidarnoscia jajnikow - ona by tak dlugo ze mna nie wytrzymala ::) ::) ::)

Ja też siedzę i płaczę z wściekłości :) pokłóciłam się okropnie z moim mężem ale to nie hormony- jak zwykle miałam rację ;D
zwykle w takich sytuacjach wychodzę z domu i wracam po jakimś czasie..ale mój obecny stan nie sprzyja takiej formie odreagowania :mad: więc smutno i źle cholera..

hormony to dopiero dadzą nam o sobie znać po porodzie :) To tak na pocieszenie :) Trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się złemu nastrojowi :)

reklama
KingaP pisze:
hormony to dopiero dadzą nam o sobie znać po porodzie :) To tak na pocieszenie :) Trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się złemu nastrojowi :)

prorocze słowa ;D
wczoraj rano miałam mega doła (nocna walka z kolką!!!)
poprawiło się, kiedy porządnie się wyryczałam

Do góry