reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja chciałam 13stego,ale to już marzenia ściętej głowy :laugh: na mnie żadne przyśpieszacze nie działają,ale są cholernie przyjemne i nadają się do częstego stosowania, poza tym jestem dzisiaj padnięta po 7 h na uczelni, jutro jeszcze dwie i maga robi sobie wolne...no chyba,że do poniedziałku nie urodzę :p

reklama
kurcze, jak zwykle jestem sama na BB ;)
idę sobie depilować nogi i robić fryzurę - mam nadzieję, że nie złamię sobie kręgosłupa przy akrobacjach ;)

zastanawiam się nad podreptaniem do fryzjera... strasznie mi urosły włosy i lekko podniszczyły się końcówki... farbowała któraś włosy pod koniec ciąży??

osinka ja tez jak zwykle sama na forum
hello.gif
jest tu kto???

Sylwia, ja już jestem:) wykapałam się, nasmarowałam kremem do depilacji, mam już z głowy przygotowania do porodu ;)
nastawiłam obiad, mogę poleniuchować, tym bardziej, że wczoraj prasowałam do 1:15 :laugh:

a ja tez wlasnie sie wykapalam i czuje sie gotowa rodzic-jak codziennie jestem gotowa-ale synio jakis niezdecydowany

pomyje okna dzis,posorzatam na glanc a potem hmmmmmmmm
moge rodzic oczywiscie ;D

sylwia532 pisze:
a ja tez wlasnie sie wykapalam i czuje sie gotowa rodzic-jak codziennie jestem gotowa-ale synio jakis niezdecydowany

pomyje okna dzis,posorzatam na glanc a potem hmmmmmmmm
moge rodzic oczywiscie ;D

;D ;D ;D ;Dw końcu się doczekasz!!!
ja juz nie mam co sprzątać! :)

A ja zazylam dzis rycynke i czekam ;D Mam nadzieje, ze to podziala ! :)
Tak czy inaczej mam tez dzis okolo 14 badania, moze rozwarcie sie powiekszylo ???

Strasznie juz mi sie nudzi- telewizji nie chce mi sie ogladac, wczoraj skonczylam kolejna ksiazke ktora sobie kupilam (przez to czekanie majatek na ksiazki wydam!), na BB takie pustki ze cos strasznego (akurat jak mam czas i nic do roboty :( ), na dwor wole nie wychodzic, bo moje dwa ostatnie wyjscia na krotkie spacerki skonczyly sie przeziebieniem.

i co tu robic ???

Odezwijcie sie dziewczyny

reklama
Do góry