reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja w koncu uspilam moje super aktywne dziecko i licze na przynajmniej godzinke dla siebie. A probowalyscie masowac sobie sutki i kostki- mi przy takim masowaniu pojawialy sie skurcze a najwieksze dochodzily do 65, co jak na mnie jest nie lada osiagnieciem. Osinko moja kolezanka zrobila sobie pasemka na 2 dni przed porodem.

reklama
Hmm, masowanie sutkow specjalnie na mnie nie dziala, znacznie lepszy jest seksik- po nim mialam takie skurcze ze hej :laugh: ale co z tego skoro ustaly :( Sama juz nie wiem co robic. Ale mam nadzieje, ze ta rycynka podziala- napisane na instrukcji jest, ze efekt jest po 2-6 godzinach. (mam nadzieje, ze nie zlapie mnie podczas badania ;D - moglabym nie zdazyc zbiec z fotela i udac sie do kibelka ;D ;D ;D )

Osinka - zapraszam do mnie - 2 okna do umycia, 2 prania, podszycie firanki i rozmrożenie lodówki przede mną!!!! a jeszcze dziś przychodzą koleżanki i jakąś sałatkę wypadałoby zrobić!
mam jeszcze 2 pozwy do napisania, w tym jeden makabra!, ale przejrzałam już karton dokumentów i wiem na czym stoję,
no i konto firmowe w banku do założenia - jak to wszystko łyknę to kładę się i mogę rodzić! 8) (to będzie koło przyszłego wtorku)

a terez biegnę do miasta ....

Osinka- wlasnie powoli do mnie dociera ze nie mam najmniejszej kontroli nad moim organizmem ;D Wiec jak mi postanowi zrobic glupi numer to nie bede miala nic a nic do gadania ;D

Wlasnie policzylam - o ile cos mi nie umknelo, ze mamy juz 20 marcowych chlopcow a dziewczynek tylko 11. Wiec Osinka, przekonajmy nasze coreczki, ze najwyzszy czas zmienic statystyke ;) :laugh:

Koga z chęcią pomogłabym Ci, bo naprawdę mi się nudzi!!! ale mam też lenia, bo od godziny próbuję iść do kuchni zacząć robić ciasto ;) będę miała dziś nalot kumpelek :)

Aniam moja glisda jakaś dziś strasznie ruchliwa, aż mnie monetami zatyka, nie wiem o co jej chodzi! może powoli pakuje się do wyjazdu z apartamentu?? :D

Witajcie!!!!!!!! A ja juz rozdwojona. 12 marca pojawił sie na śwecie moj Kubuś. 56cm i 3100. Własnie sobie smacznie spi wiec udało mi sie wejśc na BB.

reklama
milla gratulacje

strajk.gif
o nie nie nie kolejka jest do porodu ;)

Do góry