reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja w koncu uspilam moje super aktywne dziecko i licze na przynajmniej godzinke dla siebie. A probowalyscie masowac sobie sutki i kostki- mi przy takim masowaniu pojawialy sie skurcze a najwieksze dochodzily do 65, co jak na mnie jest nie lada osiagnieciem. Osinko moja kolezanka zrobila sobie pasemka na 2 dni przed porodem.

reklama
Hmm, masowanie sutkow specjalnie na mnie nie dziala, znacznie lepszy jest seksik- po nim mialam takie skurcze ze hej :laugh: ale co z tego skoro ustaly :( Sama juz nie wiem co robic. Ale mam nadzieje, ze ta rycynka podziala- napisane na instrukcji jest, ze efekt jest po 2-6 godzinach. (mam nadzieje, ze nie zlapie mnie podczas badania ;D - moglabym nie zdazyc zbiec z fotela i udac sie do kibelka ;D ;D ;D )

Osinka - zapraszam do mnie - 2 okna do umycia, 2 prania, podszycie firanki i rozmrożenie lodówki przede mną!!!! a jeszcze dziś przychodzą koleżanki i jakąś sałatkę wypadałoby zrobić!
mam jeszcze 2 pozwy do napisania, w tym jeden makabra!, ale przejrzałam już karton dokumentów i wiem na czym stoję,
no i konto firmowe w banku do założenia - jak to wszystko łyknę to kładę się i mogę rodzić! 8) (to będzie koło przyszłego wtorku)

a terez biegnę do miasta ....

Osinka- wlasnie powoli do mnie dociera ze nie mam najmniejszej kontroli nad moim organizmem ;D Wiec jak mi postanowi zrobic glupi numer to nie bede miala nic a nic do gadania ;D

Wlasnie policzylam - o ile cos mi nie umknelo, ze mamy juz 20 marcowych chlopcow a dziewczynek tylko 11. Wiec Osinka, przekonajmy nasze coreczki, ze najwyzszy czas zmienic statystyke ;) :laugh:

Koga z chęcią pomogłabym Ci, bo naprawdę mi się nudzi!!! ale mam też lenia, bo od godziny próbuję iść do kuchni zacząć robić ciasto ;) będę miała dziś nalot kumpelek :)

Aniam moja glisda jakaś dziś strasznie ruchliwa, aż mnie monetami zatyka, nie wiem o co jej chodzi! może powoli pakuje się do wyjazdu z apartamentu?? :D

Witajcie!!!!!!!! A ja juz rozdwojona. 12 marca pojawił sie na śwecie moj Kubuś. 56cm i 3100. Własnie sobie smacznie spi wiec udało mi sie wejśc na BB.

reklama
milla gratulacje

strajk.gif
o nie nie nie kolejka jest do porodu ;)

Do góry