reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

pocieszyło mnie to co piszecie, bo Krzymek chciałby być tylko przy piersi - przerwy między karmieniami są krótkie,a mój biust zmasakrowany i często przy podaniu piersi w pierwszym momencie gryzę poduszkę z bólu...Ale potem jest ok. A teraz siedzę z kapustą na biuście...Jest super!!! ;D

reklama
Cześć, tu mąż MOKKATE
Dziś o 14.05 urodziła nam sie córeczka - Martynka
52/2950g
Poród odbył sie w sposób naturalny, bez zakłóceń :-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie !!!
Grzegorz

Sylwia- ja od tego czekania w koncu zwariuje !!!!!!! Normalnie dzis to mam ochote kogos ugryzc!!! :mad: W piatek cala noc mialam silne i regularne skurcze- co 10 minut. Juz mialam nadzieje, ze nad ranem pojedziemy na porodowke a tu wszystko ucichlo. Wczoraj odszedl mi czop i do teraz znowu absolutna cisza :mad: Rany, jak sie juz zacznie, to zaden bol mnie chyba nie przerazi tylko ucieszy, bo siedze jak na szpilkach! W piatek niektore skurcze byly naprawde mocne ale szczerze mowiac ogromna radosc mi sprawialy. A tu w koncu nic z tego nie wyszlo :( Lekarz pociesza, ze to wszystko oznaki zblizajacego sie porodu, ale ile czasu on sie moze zblizac ??? Nie wytrzymam tego czekania !!!!!!!

Iwosz, ja smaruję teraz pokarmem głównie (albo lanoliną) i jest ok, też przez pierwszą chwilę zagryzam zęby z bólu, ale jak pomyślę, że za chwilkę będzie dobrze, to da się wytrzymać :)

reklama
Ja zaczelam smarowac bepanthenem, ale na razie nie przynosi rezultatu. Moj maly tez teraz ma okres wiszenia na piersi, ale ja od wczoraj ratuje sie smoczkiem.

Do góry