reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Aniam, nie martw sie juz tuz tuz:) Ja tez bylam bardzo niecierpliwa i na jednym z KTG polozna powiedziala ze jak juz beda te wlasciwe skurcze to do smiechu mi nie bedzie na pewno - i miala racie te wszystkie skurcze ktore mialam i myslalam ze to TO i sie cieszylam to nic w porownianiu z tymi wlasciwymi - one sa nie do przegapienia! 3m sie i wypoczywaj poki mozesz:)

reklama
catherinko: jeszcze cos sobie przypomnialam, Oskar mamy boo chyba urodzil sie o 8:45 rano.
ale ze mnie centrum informacji :D a mowia ze kobietom w ciazy poprawia sie koncentracja i pamiec... chyba tylko niektorym :)

Czekanie tak mi dojadlo, ze na pewno bede sie cieszyc :) Ostatnio skurcze dochodzily do 80 i wcale mnie nie przerazaly :) - wole juz wszystko od czekania :) Ja juz nie umiem wypoczywac bo klebek nerwow sie ze mnie zrobil :) No, ale jakos sprobuje wziac sie w garsc - jutro sklepy otwarte, kupie sobie cos na poprawe humoru i moze dotrwam w jakiej takiej formie do wielkiego dnia :)

Krzymek pluje smokiem na odległość ;D - nie daje się oszukać; mnie też pociesza tylko to, że boli głównie w pierwszej chwili, a potem jest lepiej - czemu nikt nie ostrzega, że karmienie może boleć? ;D
brodawki smaruję GRUBO Bepanthenem - trochę pomaga..

ja smaruję bapantenem lub purelan z medeli. karmię w osłonkach z aventu, bo inaczej nie dałabym rady. zresztą i tak przez te osłonki czuję i potem widzę pełną masakrę - mam non stop podbiegnięte krwią brodawki.

Mam taką jedną niewielką na czas porodu i pobytu w szpitalu (koszule, kosmetyki i inne klamoty), na wyjście dla Karoliny, dla mnie, acha i jedna z wałówką dla Rafała

reklama
ja musze swjemu tez jakies batony schowac,zrobic kanapki-biedak powiedzial ze bedzie tak przejety ze jesc nie bedzie-a nie daj boze porod bedzie trwal 12 godzin

Do góry