K
KingaP
Gość
Biedni faceci...
A z kim zostawiłaś Bartka? Z mamą?
A z kim zostawiłaś Bartka? Z mamą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Boo pisze:Dziewczynki ja tylko na chwilkę w biegu piszękilka słó - Oscar rośnie jak na drożdżach, ale nie daje mi dojść do siebie i chyba mam baby blues Siedzę i bęczę a to z powodu diety, a to mały chce jeść co 20 minut i tak cały dzień w kółko......... Czasem mam już dosyć, ale co mam zrobić ? Wszyscy mówią, że Mały w końcu wyprofiluje sobie godziny jedzenia, ale to jest naprawdę męczące Oscar chce co chwilę jeść, a właściwie to pobawić się cycem mamusi a ja nie wyrabiam. Wiecznie głodna nie umim się przyzwyczaić do diety Na noc dajemy mu Nan`a i wtedy śpi 4 godziny..... Ale Kocham Go ponad wszystko i to się liczy To tyle na teraz kochane !
Pozdarwiam serdecznie - całuję wsyztskie Was gorąco !!!!