reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Piotrka i Bartka z dwiema babciami - dwa sklepy miedzy karmieniami
w przysżłym tygodniu kolejne dwa
i finish
dwie juz mam upatrzone i i tak ciezki wybór ;)

To Ty po salonach łazisz??? :) Polecam "Justynę" na Długosza (niedaleko Manhattanu) - tam pożyczała moja Aga, a ja miałam sukienkę z Lutnianej - też jest tam duży wybór I w tych dwóch miejscach jast dużo taniej. A jeszcze w Twoich okolicach (chyba na Jodłowej) jest wypożyczalnia, nie byłam tam, ale koleżanki mówiły, że ładne i proste sukienki

koło mnie na janusza byłam, lutniną zwiedzała miesiąc temu moja koleżanka - bacząc na to co mi się podoba - i nie było nic ciekawego

o Długosza słyszałam, ale nie wiem czy dam radę dojechać

Dziewczynki ja tylko na chwilkę w biegu piszękilka słó - Oscar rośnie jak na drożdżach, ale nie daje mi dojść do siebie i chyba mam baby blues :( :( :( Siedzę i bęczę a to z powodu diety, a to mały chce jeść co 20 minut i tak cały dzień w kółko......... Czasem mam już dosyć, ale co mam zrobić ? Wszyscy mówią, że Mały w końcu wyprofiluje sobie godziny jedzenia, ale to jest naprawdę męczące :( :( :( Oscar chce co chwilę jeść, a właściwie to pobawić się cycem mamusi a ja nie wyrabiam. Wiecznie głodna nie umim się przyzwyczaić do diety :( Na noc dajemy mu Nan`a i wtedy śpi 4 godziny..... Ale Kocham Go ponad wszystko i to się liczy :) :) :) To tyle na teraz kochane !
Pozdarwiam serdecznie - całuję wsyztskie Was gorąco !!!!

Witaj Mamo Boo. No coz początki sa trudne a Twoj synek widocznie juz chce wszystkich ustawiac do pionu ;) Bedzie dobrze. Wazne ze zdrowy i ze juz masz go przy sobie. Dawaj zdjecia jak bedziesz miec troche czasu. Pozdrawiam.

MamaBoo, trzymaj się!!! Dasz radę!!! Z dnia na dzień na pewno sytuacja się będzie normować!!! Tylko pamiętaj: jak najwięcej się uśmiechaj :-) I do siebie i do świata :-) Bo do Oskarka - to nie wątpię :-)

reklama
Mama Boo pisze:
Dziewczynki ja tylko na chwilkę w biegu piszękilka słó - Oscar rośnie jak na drożdżach, ale nie daje mi dojść do siebie i chyba mam baby blues :( :( :( Siedzę i bęczę a to z powodu diety, a to mały chce jeść co 20 minut i tak cały dzień w kółko......... Czasem mam już dosyć, ale co mam zrobić ? Wszyscy mówią, że Mały w końcu wyprofiluje sobie godziny jedzenia, ale to jest naprawdę męczące :( :( :( Oscar chce co chwilę jeść, a właściwie to pobawić się cycem mamusi a ja nie wyrabiam. Wiecznie głodna nie umim się przyzwyczaić do diety :( Na noc dajemy mu Nan`a i wtedy śpi 4 godziny..... Ale Kocham Go ponad wszystko i to się liczy :) :) :) To tyle na teraz kochane !
Pozdarwiam serdecznie - całuję wsyztskie Was gorąco !!!!

Mama Boo, mój Krystianek dzisiaj też co godzina się budzi i chce cyca, w zasadzie to tylko po to, żeby sobie przy nim poleżeć albo potrzymać w buzi i przy nim zasnąć. Karmienie u mnie trwa od 40 minut do 80 minut, zaniedbałam pracę zawodową, a w nocy wstaję co 3 godziny, ale i tak uważam, że warto :). Trzymaj się i karm na każde zawołanie maluszka, z czasem to wszystko się ureguluje. :) Ja jem bardzo dużo, bo zaczęłam spadać na wadze, a nie chcę ze względu na anemię i karmienie piersią. Dzsiaj mam pierogi z serem :), zobaczymy jak mały je zaakceptuje.

Do góry