reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

aniam a ty jeszcze 2w1 ::) to czekanie nas wykonczy
ja tez mam wiesci dobre 1,5 cm rozwarcia to juz cos no nie ;)

ja tez sie zle czuje-spiaca,rzyganko i sranko ::) ;) moze to juz tuz tuz
ale zaczynam sie normalnie bac

reklama
azik pisze:
przymierzałam dzisiaj sukienki ślubne... ojej

Dlaczego "ojej"?

Azik- mój gin pochwalił decyzję o odstawieniu Magnefara B6.
Faktycznie działa hamująco na skurcze i juz mi sie zaczęła macica stawiać. ;D
Dzięki jeszcze raz!!! Moze do tygodnia urodzę...

Iwosz, witamy !!! I jeszcze raz gratulacje!!! :-)

Azik
, fakt, fajne uczucie :-)
Sukienkę ślubną się tak fajnie "niesie" nie? :-)

AZIK zazdroszcze bo pewnie wybierasz co ci sie podoba a ja musialam wybrac suknie w ktora sie zmieszcze a nie bylo ich wiele
ale i tak mi sie moja podobala

Pamiętam, jak przymierzyłam pierwszą sukienkę ślubną, z welonem, rękawiczkami, butami (nie była to tak, którą wybrałam), ale przed lustrem powiedziałam: ALE JESTEM ŚLICZNA!!!!
Azik! Zazdroszcze tych przeżyć :)

reklama
Do góry