reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

jestem przerazona karmieniem piersia
ja nie lubie jak mi mezy brodawki dotyka a co dopiero jak mam miec takie bolace i pogryzione
bede wyrodna matka chyba :(

reklama
kurcze, też powinnam swojej połóce zrobić jedzenie na czas mojego pobytu w szpitalu! ;)
mój Krzyś buntuje się i nic nie chce, utył razem ze mną i od kwietnia koniecznie zaczyna akcję odchudzanie ;)

No to nie nalegaj, ale w tym czasie uprzyjemnij sobie inaczej dzień :) Osinko, a może Ty pogadaj z Krzysiem, żeby chociaż na początku z Tobą pobył na porodówce. Może potem nie będzie chciał wyjść... Jak Rafał zwątpił w swoją obecność, to umówiliśmy sie w ten właśnie sposób, a teraz znów chce iść

na pewno juz zostanie nie przegapi takiej wielkiej chwili
jak juz sie zgodzil na poczatek to na pewno sie nie wycofa ;)

ja pewnie swojego wyrzuce ;) jak bedzie bardzo bolalo(bo to jego wina ;D)

Mój jak powiedziałam ostatnio, że to jego wina, to powiedział, że to napewno był z jego strony gwałt, a ja to nie bardzo chciałam... :) Głupio mi się zrobiło i zamknęłam się. :)

reklama
Do góry