reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dolaczam sie do gratulacji!
A my dzisiaj mamy najazd gosci z Wegier- siostra meza z 3 dzieci i mezem i tesciowie- i to na caly weekend- ja sie chyba zastrzele! Jak tesciowa zacznie mi udzielac dobrych porad to mnie naprawde cos trafi, poza tym ona ma manie sprzatania za kazdym razem jak do Nas przychodzi- a ja wyjatkowo nie lubie zeby ktos mi sprzatal w moim domu- bo ja sama potrafie to zrobic.

matko, co to za idiotycznr zwyczaje z tym sprzątaniem?? powiem szczerze, że obraziłabym się na takiego gościa ;) poczułabym się jak jakiś brudas
ja pozwalam tylko myć naczynia teściowej, ona to uwielbia, a ja nienawidzę szczerze :laugh:

felqua to szczerze wspolczuje takiej gromadki :) szczegolnie teraz potrzebny jest wam spokoj a nie jakies odwiedzinki eh! ale co mozna z tym zrobic?? szczegolnie z tesciowymi... :) ale glowa do gory weekend szybko minie!! :D

Hej dziewczyny :)
Nie bylo mnie ze dwa dni bo mialam tak fatalne samopoczucie ze nawet na BB nie chcialo mi sie wchodzic :( Nie dosc ze mi slabo bylo i jakies dreszcze mnie meczyly, to jeszcze to okropne czekanie ze moze to juz, a tu nic i nic...

Ale dzis bylam na badaniu i nowa energia we mnie wstapila. Po pierwsze ktg bardzo dobre :)
Po drugie szyjka prawie maksymalnie skrocona i 1 cm rozwarcia :) :) :)
Lekarz daje mi jakies 72 godziny :)
Nie moge sie doczekac :laugh: Ciekawe czy sie sprawdza przewidywania lekarza? :laugh:
Ale wlasnie te dreszcze i takie ogolne rozbicie to podobno oznaki zblizajacego sie porodu :laugh:

No ale 8 marca przeszedl mi kolo nosa ;)

Aha- Agao biedna od poniedzialku do dzisiaj spala zaledwie 6 godzin (nie wiem czy juz wiecie). Jest w domu z Olkiem, ale on ciagle glodny, a ona biedna ledwo rade daje i sie martwi ze go nie moze do syta nakarmic. Juz w nocy Bebilon musiala mu podac, taki byl glodny.

reklama
Witajcie!!! Wrócilismy!!
8.03. o godz. 6.05 urodziłam synka, Krzesimira, waga - 3870gr, wzrost- 56 cm;
Więcej napiszę w wątku o porodzie. Uff - jak dobrze byc w domu!!! ;)

Do góry