reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Aha, dziewczyny powiedzcie mi jak my sie potem odnajdziemy tu na forum? Jak styczniowki i lutowki zniknely to teraz chyba nie maja osobnego watku, tylko wszyscy tam razem pisza w dziale o niemowlaczkach. Ale ja sie do was przywiazalam :) i chcialabym potem jakis kontakt miec, nie tylko tak hurtowo ze wszystkimi. Marcowki sa fajne :)

reklama
Aniam pisze:
Aha, dziewczyny powiedzcie mi jak my sie potem odnajdziemy tu na forum? Jak styczniowki i lutowki zniknely to teraz chyba nie maja osobnego watku, tylko wszyscy tam razem pisza w dziale o niemowlaczkach. Ale ja sie do was przywiazalam :) i chcialabym potem jakis kontakt miec, nie tylko tak hurtowo ze wszystkimi. Marcowki sa fajne  :)

A nie przeniosą nas do wątku "Dzieci urodzone w marcu 2006"?

anian wlasnie marcowki sa fajne ;)
ja tez sie przywiazalam naprawde
jest dzial "dzieci urodzone w..........." i tam sie odnajdziemy-tak mi sie wydaje

Nie znalazlam takich watkow dla lutowych i styczniowych dzieciaczkow. Chyba, ze gdzies po prostu przeoczylam...

jest taki dzial? To super, w takim razie zaraz go poszukam coby na wlasne oczy zobaczyc i sie upewnic ;D

Pozniej bedziemy w dziale NASZE DZIECI - DZIECI - DZIECI UR W MARCU ( jak nam zniknie przyszłe mamy marcowe to bedziemy tam)

tam włanie nas przeniosą
Aniam- ja chodzę spać o północy, pierwszej i potem tak czy siak wstaję o 8 - 8.30, oczywiście z międzylądowaniem w kibelku ok.4

reklama
azik! świetnie wyglądają dwa suwaczki w Twojej wiadomości!!! :)

Ja dziś spałam jak zabita. Po wczorajsze zawalonej nocce wczoraj odleciałam nawet nie wiem kiedy. U nas dziś słońce świeci, zaraz pójdę z Rafim na małe zakupy, potem powycieram te nieszczęsne kurze... Poszyję trochę przybornik i będzie noc... :)

Do góry