reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
no to mój plan się posypał ;)
jedno jest pewne - ja spokojnie poczekam jeszcze ze 3 tygodnie minimum :) :) :)

ale przecież może być więcej dziciaczków urdzonych w tym samym dniu...
koga, a TY siedzisz przed kompem i nic nie załatwiasz? Jestsm w szoku... :laugh:

no właśnie - siedzę przed kompem, bo mam pisać jakiś makabryczny pozew,a przy mnie stoi karton z aktami - muszę je wszystkie przejrzeć - więc stwierdziłam, że przejrzę ... BB ;D ;D ;D ;D ;D
dziś dzień pracy myślowej za biurkiem ;D ;D ;D - więc będę tu często wpadać!!!!

sylwia532 pisze:
chyba zaloze nowy watek "zbieram na wozek" ;D
popsul nam sie monitor i kupilismy wczoraj nowy
przed chwila przyszedl facet z urzedu z powiadomieniem o zaplacie mandatu buuuuuuuuuuuuuuu,minelo 8 miesiecy i o nim zapomnielismy buuuuuu
monitor+mandat=1000 zl
jak wszystko sie sypie to wszystko na glowe

dobrze ze becikowe jest ;D

No widzisz, Sylwia - będzie akurat ;D

fionka pisze:
aniam powiem szczerze, że jak mnie chwycił pierwszy bolesny skurcz, to też się wystraszyłam i też nawet nie chcę myśleć co będzie jak pojawią się te właściwe
Kurcze, a ja bym chciała wreszcie jakiś poczuć, żeby wiedzieć przynajmniej mniej więcej... A tu nic...

Mojemu dziecku nie spieszy sie jakos na ten świat. Cisza cisza na nic sie nie zapowiada a naprawde wolalabym urodzic teraz. bo powaznie zaczynam bac sie o moje studia

Ja też, pierwszy raz od kilku tygodni, wyspałam się wreszcie!!!!!!
Od razu samopoczucie inne.
I nawet przypływ energii mnie ogarnął. Dobrze, ze dziś,
bo zapowiedziały się 4 kolezanki z pracy na kawę:D

Koga- z tą lista to dobra mysl. ;)
Ja zapisuję się najwcześniej za trzy tygodnie ;D

mokkate pisze:
Ja też, pierwszy raz od kilku tygodni, wyspałam się wreszcie!!!!!!

Ja swoim zwyczajem niezwracania uwagi na coś, jeśli jest dobrze, też nie zauważyłam, że wstałam wyspana :D Mimo, że spałam 5 godzin i to dopiero od ok. 6:00. Może to przez pogodę - nie wiem jaka jest u Was - ale w Kraku śliczne słoneczko i zapach wiosny w powiertrzu... 8) ahhh :D

Ja też od kilku dni się wysypiam, dzisiaj nawet do łazienki wstawałam tylko dwa razy. Może to jakaś cisza przed burzą:):)

reklama
Do góry