reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no to mój plan się posypał ;)
jedno jest pewne - ja spokojnie poczekam jeszcze ze 3 tygodnie minimum :) :) :)

ale przecież może być więcej dziciaczków urdzonych w tym samym dniu...
koga, a TY siedzisz przed kompem i nic nie załatwiasz? Jestsm w szoku... :laugh:

no właśnie - siedzę przed kompem, bo mam pisać jakiś makabryczny pozew,a przy mnie stoi karton z aktami - muszę je wszystkie przejrzeć - więc stwierdziłam, że przejrzę ... BB ;D ;D ;D ;D ;D
dziś dzień pracy myślowej za biurkiem ;D ;D ;D - więc będę tu często wpadać!!!!

sylwia532 pisze:
chyba zaloze nowy watek "zbieram na wozek" ;D
popsul nam sie monitor i kupilismy wczoraj nowy
przed chwila przyszedl facet z urzedu z powiadomieniem o zaplacie mandatu buuuuuuuuuuuuuuu,minelo 8 miesiecy i o nim zapomnielismy buuuuuu
monitor+mandat=1000 zl
jak wszystko sie sypie to wszystko na glowe

dobrze ze becikowe jest ;D

No widzisz, Sylwia - będzie akurat ;D

fionka pisze:
aniam powiem szczerze, że jak mnie chwycił pierwszy bolesny skurcz, to też się wystraszyłam i też nawet nie chcę myśleć co będzie jak pojawią się te właściwe
Kurcze, a ja bym chciała wreszcie jakiś poczuć, żeby wiedzieć przynajmniej mniej więcej... A tu nic...

Mojemu dziecku nie spieszy sie jakos na ten świat. Cisza cisza na nic sie nie zapowiada a naprawde wolalabym urodzic teraz. bo powaznie zaczynam bac sie o moje studia

Ja też, pierwszy raz od kilku tygodni, wyspałam się wreszcie!!!!!!
Od razu samopoczucie inne.
I nawet przypływ energii mnie ogarnął. Dobrze, ze dziś,
bo zapowiedziały się 4 kolezanki z pracy na kawę:D

Koga- z tą lista to dobra mysl. ;)
Ja zapisuję się najwcześniej za trzy tygodnie ;D

mokkate pisze:
Ja też, pierwszy raz od kilku tygodni, wyspałam się wreszcie!!!!!!

Ja swoim zwyczajem niezwracania uwagi na coś, jeśli jest dobrze, też nie zauważyłam, że wstałam wyspana :D Mimo, że spałam 5 godzin i to dopiero od ok. 6:00. Może to przez pogodę - nie wiem jaka jest u Was - ale w Kraku śliczne słoneczko i zapach wiosny w powiertrzu... 8) ahhh :D

Ja też od kilku dni się wysypiam, dzisiaj nawet do łazienki wstawałam tylko dwa razy. Może to jakaś cisza przed burzą:):)

reklama
Do góry