reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
trylko biedne te lutowe mamy ktore jeszcze nie urodzily :) nie ma juz dla nich miejsca :D w dziale przyszle mamy juz nie a w dziale nasze dzieci tez jeszcze nie... :)

mokate są....jestem ciekawa, czy któraś z marcówek zostanie kwietniówką,bo jak narazie rozdwajanie idzie nam niemal w tempie błyskawicznym :laugh:

Azik- a może tak wszystkie mamy , które już urodziły zaznaczyć na czerwono?
Wiedziałybyśmy ile nas jeszcze zostało :)

a ja jestem ciekawa który z maluszków będzie miał dzisiejszą datę urodzin...która z was się na dzisiaj zapisała :D ?

maga, nie strasz!!! :) dowiedziałam się u gina, że jednak mogę uridzić do 7.04.
łożysko nadal mam pierwszego stopnia, malutka jest mała więc nic nie wskazuje na poród, choć jeszcze niby dużo czasu...

w piątek mój mężyk powiedział mi, że leci do nas bocian - ma moją osłupiałą minę dodał, że bocian pobrał towar z magazynu i leci z zawiniątkiem w "zębach"... ;) (usłyszał w radiu, że ptaki przylatują) ;) ale się śmiałam!!!

reklama
Osinka - mogłabys pogadać ze swoim bocianem, żeby pospieszył kumpla, który do mnie leci ;D

Dziś kończę 40 tydzień!!! - jak tak dalej pójdzie to będę o sobie mówić "Rycząca czterdziestka" i skoczę na szanty do Krakowa ;D

Do góry