reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
o jejku dziewczyny normalnie mam brak czasu na cokolwiek
moj mały głodomor tylko je i je...
zaniedbałam was troche...sorki...

Dzisiaj sobie pomyślałam, że ... najpóźniej ZA TYDZIEŃ (liczę na panią doktor) będę już miała swojego szkraba obok, a nie w sobie. :) Jak sobie pomyślę o porodzie to mnie wszytsko boli, a potem jak przeglądam zdjęcia maluchów...to ja też już chcę!

cześć dziewczynki!
w Poznaniu też słoneczko, zaraz idę na spacerek :) wiosna chyba idzie, bo rozkwitł u nas w domu pierwszy kwiatek forsycji, a reszta pąków bardzo nabrzmiała
:laugh: :laugh: :laugh: te nabrzmiałe pąki tak mi się z nami skojarzyły!!! :laugh: :laugh: :laugh:

widzę, że wszystkie się grzecznie codziennie meldują - tylko osinki jakoś nie widać - co z nią?? (bo z agao się wyjaśniło)

No i na nas przyszła pora - byłam dziś na ktg, a 7.03 rano przyjmują mnie na oddział. Kiedy będą robić cc nie wiem, tak sobie myślę, że może na Dzień Kobiet... To byłby dopiero cudny prezent :)

Osinka dziś jest u ortpopedy i u gina.

ja nie mam czasu też czytać. zaległości mam chyba na 100 stron. jak nie karmię to siedzę z laktatorem w ręku, ale wtedy włączam kompa i czytan troszkę - mam wtedy ok 45 minut "dla mnie".
cieszę się , że decydoiwałam sięna zakup laktatora elektrycznego, bo z odciąganiem pokarmu co dwie godziny chyba bym przy ręcznym nie wytrzymała. ;)

ivka76 pisze:
No i na nas przyszła pora - byłam dziś na ktg, a 7.03 rano przyjmują mnie na oddział. Kiedy będą robić cc nie wiem, tak sobie myślę, że może na Dzień Kobiet... To byłby dopiero cudny prezent :)

a może Małe "wyskoczy" do 7? Ale fajnie jest tak znać termin.

próbowałam znaleźc wątek mamy z lutego 2006 żeby wiedzieć gdzie potem nas szukać ale nie znalazłam :(, podpowiedzcie mi ścieżkę

reklama
Do góry