reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
o jejku dziewczyny normalnie mam brak czasu na cokolwiek
moj mały głodomor tylko je i je...
zaniedbałam was troche...sorki...

Dzisiaj sobie pomyślałam, że ... najpóźniej ZA TYDZIEŃ (liczę na panią doktor) będę już miała swojego szkraba obok, a nie w sobie. :) Jak sobie pomyślę o porodzie to mnie wszytsko boli, a potem jak przeglądam zdjęcia maluchów...to ja też już chcę!

cześć dziewczynki!
w Poznaniu też słoneczko, zaraz idę na spacerek :) wiosna chyba idzie, bo rozkwitł u nas w domu pierwszy kwiatek forsycji, a reszta pąków bardzo nabrzmiała
:laugh: :laugh: :laugh: te nabrzmiałe pąki tak mi się z nami skojarzyły!!! :laugh: :laugh: :laugh:

widzę, że wszystkie się grzecznie codziennie meldują - tylko osinki jakoś nie widać - co z nią?? (bo z agao się wyjaśniło)

No i na nas przyszła pora - byłam dziś na ktg, a 7.03 rano przyjmują mnie na oddział. Kiedy będą robić cc nie wiem, tak sobie myślę, że może na Dzień Kobiet... To byłby dopiero cudny prezent :)

Osinka dziś jest u ortpopedy i u gina.

ja nie mam czasu też czytać. zaległości mam chyba na 100 stron. jak nie karmię to siedzę z laktatorem w ręku, ale wtedy włączam kompa i czytan troszkę - mam wtedy ok 45 minut "dla mnie".
cieszę się , że decydoiwałam sięna zakup laktatora elektrycznego, bo z odciąganiem pokarmu co dwie godziny chyba bym przy ręcznym nie wytrzymała. ;)

ivka76 pisze:
No i na nas przyszła pora - byłam dziś na ktg, a 7.03 rano przyjmują mnie na oddział. Kiedy będą robić cc nie wiem, tak sobie myślę, że może na Dzień Kobiet... To byłby dopiero cudny prezent :)

a może Małe "wyskoczy" do 7? Ale fajnie jest tak znać termin.

próbowałam znaleźc wątek mamy z lutego 2006 żeby wiedzieć gdzie potem nas szukać ale nie znalazłam :(, podpowiedzcie mi ścieżkę

reklama
Do góry