reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Czemu akurat jak ja mam duzo wolnego czasu i sie tak potwornie nudze to nikt na forum sie nie odzywa ???  :( To niesprawiedliwe  :( Jak ciagle mialam cos do zrobienia, to potem nie nadazalam za czytaniem tego co pisalyscie, a teraz cisza.  :( A mi sie tak strasznie nudzi  :( :( :(
Ja juz chce urodzic ! Nie znosze czekania, mam na to za malo cierpliwosci  :(

Ja od wczoraj "produktywnie" spędzam czas przed kompem, na nowo tworzę swoją stronkę i próbuję coś fajnego wymyśleć, bo też już mi się strasznie nudziło no i kurnik (www.kurnik.pl) też mi się powoli nudzi...

No i z 4 kolezanek zrobiło się 6.
Było bardzo fajnie, ale bez pomocy męża, to nie dałabym rady.
Jest kochany- we wszystkim mnie wyręczał!!!! :D

catherinka tez mi sie kurnik znudzil ;)

iwosz ty sie wybierz na dluuuuuuugi spacer,pobiegaj.............ale masz uparciuszka ;)

reklama
Rany dziewczyny, o ktorej wy wstajecie ??? Czy to w ramach przygotowywania sie do pozniejszych obowiazkow po porodzie ? ;) Ja korzystam z tego, ze nic nie musze teraz robic i spie sobie przynajmniej do 10 (zwlaszcza ze nocki troszki pozarywane ;) :laugh: )

Na spacer z checia bym poszla, ale boje sie ze gdzies sie poslizne i przewroce, wiec niestety siedze w domciu.

Agao komputer do serwisu oddala, wiec nie wiadomo czy do rozwiazania uda jej sie cos tu napisac. Ale pozdrawia wszystkie marcoweczki- i te 2 w 1 i te juz rozdwojone. :)

Do góry