reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
chyba zaloze nowy watek "zbieram na wozek" ;D

popsul nam sie monitor i kupilismy wczoraj nowy
przed chwila przyszedl facet z urzedu z powiadomieniem o zaplacie mandatu buuuuuuuuuuuuuuu,minelo 8 miesiecy i o nim zapomnielismy buuuuuu

monitor+mandat=1000 zl

jak wszystko sie sypie to wszystko na glowe

dobrze ze becikowe jest ;D

dzisiaj sie naprawde wyspalam:) Nawet sama sie obudzilam :)

Ale w nocy mialam moj pierwszy bolesny skurcz i powiem szczerze, ze nieco mnie to przerazilo- jeszcze podczas skurczu malutka mocno napierala na dol- jak sobie pomyslalam, ze to dopiero delikatna przygrywka do tego co bedzie to az mi sie slabo zrobilo. Dopiero glebokie oddechy i ramiona meza mnie do rownowagi doprowadzily :)

Jakos tak czuje, ze duzo czasu to juz mi nie zostalo.

A u Agao wszystko ok- ma tylko problemy z monitorem. Na razie na rodzenie sie nie zapowiada :)

aniam powiem szczerze, że jak mnie chwycił pierwszy bolesny skurcz, to też się wystraszyłam i też nawet nie chcę myśleć co będzie jak pojawią się te właściwe

fionka pisze:
w moim szpitalu dają ligninę ale ja wezmę ze sobą podkłady, bo lignina jakoś źle mi się kojarzy

a z czym? ... bo ja naligninie sieję rzeżuchę ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a tak na serio, to widzę, że u marcówek panuje hasło: dzień bez porodu dniem straconym, i to nie ważne czy święto czy niedziela ;D ;D ;D
może od razu się przyznajcie, która następna, ułożymy listę na każdy dzień i będzie porządek :D :D :D

do mnie zaczynają dzwonić "krewni i znajomi królika" - no i "najgorsze" jest to, że na pytanie "jak się masz/ czujesz??" ja moge tylko odpowiedzieć "świetnie", niestety... ;D

iwosz - a może Ty pierwsza zapiszesz się na listę porządkową do rodzenia :laugh:
na dziś zdaje się jest jeszcze wolne miejsce ;)

iwosz pisze:
do mnie zaczynają dzwonić "krewni i znajomi królika" - no i "najgorsze" jest to, że na pytanie "jak się masz/ czujesz??" ja moge tylko odpowiedzieć "świetnie", niestety... ;D

i niech się martwią.A dzidzi wyjdzie kiedy będzie chciało!  ;)

koga pisze:
iwosz - a może Ty pierwsza zapiszesz się na listę porządkową do rodzenia :laugh:
na dziś zdaje się jest jeszcze wolne miejsce ;)

Koga, nie ma wolnych miejsc. Ivon poszła do szpitala....chyba, że przewidujesz więcej niż jedno dziecko na dzień ;)

reklama
Do góry