reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

monika.g pisze:
KingaP pisze:
Spróujcie klinnąć na kogokolwiek, żeby wejść w jego profil...

Mi się pojawia komunikat: NIE MOŻESZ PRZEGLĄDAĆ KAŻDEGO PROFILU. Czy to jakaś kara? :)
Mam to samo a szkoda bo tym sposobem nie mozna juz np. wyslam wiadomosci na priv.

mozna  mimo to wysylac wiadomosci na priv; wystarczy tylko ze znasz nzazwe uzytkownika
wejdz do swoich prywatnych wiadomosci i tam masz mozliwosc wyslania nowej - do kogo chcesz :)

reklama
no właśnie!!!
zawsze jak wchodzę to nikogo nie ma ::)
dziś od 8:00 do 15:00 jeździłam po urzędach, wypełniłam tysiące druków - na każdą pierdołę jest osobny druczek - biurokracja szaleje - zakładanie działalności to jakaś makabra - padam ze zmęczenia!
matko ile ja jeszcze muszę zrobić przez najbliższe 2 tygodnie!!!!!!

jezu ja juz nic nie pamietam co spakowalam a co nie! Pewnie znowu wezme 300 niepotrzebnych rzeczy a te ktore beda potrzebne zapomne!

Ja zaczęłam się pakować dziś bo mnie wszystko boli i ujście się otworzyło bardziej. Powiedzcie dziewczyny jakie czapeczki ( rozmiary)i ile ich bierzecie do szpitala?? dla dziecka oczywiście. wzięłam połowe wkładek, 1 paczkę wkładów i lignine - dla św. spokoju. Mam nadzieje że wystarczy.

agawa1 pisze:
wzięłam połowe wkładek, 1 paczkę wkładów i lignine - dla św. spokoju. Mam nadzieje że wystarczy.
mi powiedziano, że minimum muszę wziąść 3 opakowania "malutkich" pieluszek dla mnie... ;D ;D ;D
Tak radziła położna i koleżanki, które już są po :D

ja biore tylko 1 op pieluch do siebie
w szpitalu jest lignina i postanowilam ze na lignine podloze podklad
jak zabraknie maz dokupi-to takie przyjemne zakupy ;D
ja jak kupowalam to w aptece lezaly takie mini reklamoweczki ;) alke oczywiscie poprosilam o wieksza

zawsze jak wejde to sama pisze buuuuuuuuuuuuuuuu
dzisiaj odespalam w dzien wiec moge w nocy rodzic bo sie wyspalam ;) ;D

reklama
Do góry