Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehh, szkoda nawet gadać - badania pola widzenia wyszły mi podobno katastrofalne, mam zwyrodnienia w dnie oka, ciśnienie w oczach było w miarę, podobno mam początki jaskry, w nast. tygodniu mam przyjechać jeszcze raz na powtórne badaniaiwosz pisze:Osinka - i co ci okulista powiedział?
iwosz pisze:OOO... - a jak z porodem w takim razie??? Ja mam wadę -5,5, zmiany na brzegach siatkówki ale gość stwierdził, że moge rodzić naturalnie...
Ja mieszkam niedaleko Alberta.benita_29 pisze:Bacia,ale mnie zaskoczylas!!!Ja tez mieszkam w Nowym Dworze Maz.!A ty gdzie dokladnie mieszkasz,bo ja na Osiedlu Mlodych?