Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nieźlemokkate pisze:MamaBoo- mieszkam na Brynowie. Pytałam, bo pisałaś, że mąż tu gdzieś pracuje.
Ale mam teściów na Tysiącleciu (dolnym), więc nasi małzonkowie dorastali w tej samej dzielnicy ;D
magdalenaB pisze:no to czekamy razem z nia i dobrze ze na dobry szpital trafila, pewnie to tez ja uspokoilo, bo w sumie opieka jest najwazniejsza!
Bacia,ale mnie zaskoczylas!!!Ja tez mieszkam w Nowym Dworze Maz.!A ty gdzie dokladnie mieszkasz,bo ja na Osiedlu Mlodych?bacia pisze:Mama Boo gratulacje.
Ja w dalszym ciągu nie wiem co tam moj brzuszek skrywa, i mimo iz lekarze myslą ze to dziewczynka (nie daja nawet 50%) to ja od samego poczatku mam przeczucie ze chłopczyk - zobaczymy wazne zeby zdrowe.
Co do kolorów to ja pochodze z woj lubelskiego i tam rozowy dla dziewczynek a niebieski dla chlopców, na sląsku w mysłowicach tez tak samo a teraz mieszkam w Nowym Dworze Maz i tu teściowa mi mówi ze jest odwrotnie.
A ja wam powiem ze mam gdzies te zapatrywanie na kolory bo i tak bede ubierala dzidzię w to co mi się bedzie podobalo nie zwracam na te pszesądy uwagi i niezależnie od płci chciałabym do chrztu ubrac dzidzię na biało lub w kolory pieknego delikatnego błękitu.