reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja się też boję niemiłego personelu, bo jestem pies na tym punkcie i obawiam się, że długo nie wytrzymam ze wstrzymaniem się od odpowiedniego komentarza, jak mnie któraś "milutka" wkurzy...

Czy ktoś wie, co słychac u Anik???

reklama
benita_29 pisze:
To nie zla roznica.Bacia.Ja tez mam dwa terminy,bo lekarz mowi ze 9.03,ale ja policzylam ze bedzie 5.03.Lekarz liczyl od dnia ostatniej miesiaczki,a ja od dnia zaplodnienia,wiec zobaczymy jak to wyjdzie.Jestem ciekawa ktora z nas pierwsza urodzi.
A masz duzo znajomych w NDW?BO ja zadnych,tylko sasiadke,ktora ma termin w maju.Moze po porodzie bedziemy sie razem wybierac na spacerki z maluchami?!

Niestety zero znajomych z ktorymi moglabym sie spotkac i pogadac moj maz stad pochodzi a ze pracuje calymi dniami to nie bardzo mialam okazie poznac kogos z kim moglabym sie teraz spotykac wiec siedze sama w domu.

Pytia - ja wg OM - 4.03, wg ostatniego usg 21.02; wg ruchów - przyszły tydzień - hi hi - ciekawe co z tego wyjdzie???

No i za wcześnie się wszczyscy cieszyliśmy z tego mieszkania. Z kasą w łapie (1600 zł) dzwoniliśmy do tej babki z agencji. Miała oddzwonić - czego nie zrobiła i Rafał wkurzony do neij zadzwonił po kilku godzinach. Uslyszał, że meiszkanie zostało jużkomuś wynajęte. Co za wstrętna agencja ! Obiecywali, że poczekają te kila dni a tu ciach - nie czekali nawet dwóch :( :( Poszukiwań ciąg dalszy - jutro jesteśmy umówieni na oglądanie kolejnego w centrum Katowica, ale zobaczymy, bo podobno jest na nie dużo chętnych...... By to wszytsko cholera wzięła !!!!!!!!!!!

Dziękuję ?Kochana - ja też w to wierzę, bo co innego mi pozostaje ? Nie mogę się załamać, bo Oskar i tak przez te 8 miesięcy dużo stresów ze mną miał ;) Z resztą po tym ogłoszeniu widziałam, ze wszytskomoże się zmienić z dnia na dzień, więc szukamy dalej.

reklama
Do góry