reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Gratuluje Mama Boo. U mnie lekarz nie dawał więcej niż 60 % na chłopaka. Miesiąc później nbie był pewien a teraz widziałam na 100 % klejnoty. Zgodnie z moim przeczuciem i męża będziemy mieli synka. A jak odpadną po porodzie klejnoty to córeczka sie wda w mamę - i tak będzie łazić po drzewach i nabijać guzy :):):)

agawa1: z tym przeczuciem rzeczywiscie cos jest. ja przez cala ciaze czulam ze nosze chlopca, na dodatek czest mi sie snilo ze nosze na rekach synka (chociaz zawartosci pieluszki nigdy nie widzialam :) ) i tu prosze wczoraj pokazal swoje jajuszka (a tez do tej pory miala byc dziewczynka).
a co do koloru ubranek to rzeczywiscie tak bylo przynajmniej u nas (na dolnym sl.) tak jak pisala brusia, wg ubran matki boskiej i jezusa.

osinko: przekarz jej od nas pozdrowienia!!! i powiedz ze jak ona sie denerwuje to my razem z nia!! ale mam nadzieje ze jest pod dobra opieka i nic jej ani malenstwu nie grozi. a wiadomo juz dokladnie ile beda ja tam trzymac tzn ile przedluzac??

no kasiulka tylko ja juz sie obawiam o to przeczucie bo sprawdzilo sie co do plci malenstwa ale mecz mnie druga kwestia: chodzi za mna wrazenie ze urodze wczesniej niz mi sie zdaje tzn. na pewno przez 16 marca :D i jak to traktowac?? wierzyc czy nie?? :)
w tym tygodniu (tak na wszelki wypadek) koncze z wyprawka :p

reklama
no wlasnie- ja juz po wczorajszym szoku na usg poprosilam malenstwo by tak za czesto mnie nie zaskakiwal ale czy poslucha??

Do góry