reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... ale imię Gaja zawsze możecie mieć w zapasie, no bo w sumie nigdy nic nie wiadomo ...

reklama
dziewczyny jak ja już chciłałabym urodzic naprawde...cos sobie w tej mojej główce ubzdurałam ze rodzic mam na dzniach i siedze jak stuknięta i obserwuje siebie czy to prypadkiem już...a tu jeszcze 3 tygodnie

ale numer,siusiak urosl ;D
mam nadzieje ze mojemu nie odpadnie-lekarz zapewnial w 1000%
o kurcze boje sie mam same chlopakowe ciuszki

gratuluję :) faktycznie niespodzianka u nas lekarz też zapewniał na 100% że chłopak ale jak widzę niespodzianki się zdarzają więc chyba pomyślę nad imieniem dla dziewczynki w razie czego

Mamo Boo wielkie gratulacje....ja sama jestem przykładem takiej " pomyłki" aż do porodu mama nazywała mnie Łukasz ;D

mama boo to nie jestes sama- ja tez dzisiaj dowiedzialam sie ze bedzie chlopiec!! zreszta juz gdzies o tym naskrobalam :) tak wiec mozemy zalozyc klub oszukanych przez usg!!
ale mezulkowie szczesliwi!! tylko mi imionka brak bo miala byc Hania...

oj ta nasza kaska!! co sie temu dzieciaczkowi tak spieszy?? :) uslyszal pewnie ze juz becikowe jest zatwierdzone i dawaj!! a tak na powaznie to oczywiscie mam nadzieje ze przetrzymaja ile sie da tak by nie chorowal maluszek po urodzeniu ani go nie torturowali inkubatorami. swoja droga jakie to szczescie ze ona wtedy nie czekala bog wie na co jak ja bolal brzusio. kingus trzymaj sie dzielnie!!!

Mama Boo gratulacje ;D
szczerze mowiac ostatnio tez mam przeczucie ze urodze chlopczyka chociaz na usg pokazywala sie dziewczynka... tylko co ja wtedy zrobie z rozowymi spioszkami i sukieneczkami i w co bym go ubrala na wyjscie za szpitala???? ;D ;D ;D

Ja jestem nadal w szoku :) :) :) Nam przy piewszym USG, gdzie można było już stweirdzić płeć powiedzieli, że na 99 % dziewczynka, na drugim też. A teraz bęc - sama widziałam jajuszka. A Rafał w skowronkach, że Mały piłkarz się urodzi :)

reklama
Do góry