reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Normalnie musiałam założyć nowy wątek, bo to co dzisiaj zobaczyłam przeszło Moje najśmielsze oczekiwania. Zapewne teraz pomyślicie, że jestem chora czy coś, ale ja po prostu muszę oznajmić całemu światu, że przez 8 miesięcy się myliłam..............
Dzisiaj byliśmy na USG i zobaczyliśmy....................
SIUSIACZKA :) :) :) :)
Czyli zamiast Gaji będzie Oskar :D :D :D
Rafał dumny, że będzie miał SYNA. Ja też się strasznie cieszę, ale nadal jestem w szoku !!!!! Mam nadzieję, że Nasz syn nie będzie miał kiedyś do Nas pretensji, że przez 8 miesięcy zwracałam się do Niego per "Córeczko" i "Gaja". Na blogu też cały czas tak było :) No po prostu SZOK!!!!!!!
Cieszycie się ze mną, prawda ?
:D

reklama
Historia lubi sie powtarzać. U mnie bylo identycznie. Pod koniec 8 miesiąca dowiedziałam sie ze zamiast Julki bedzie.... chłopak ale imię jeszcze nie wybrane. :)

MamaBoo nawet nie strasz!!! :laugh: Cały czas liczę na córkę, nie wiem czy byłabym zadowolona z TAKIEJ niespodzianki, tym bardziej, że kupiłam ostatnio dużo dziewczęcych ciuszków. ;)

GRATULACJE!!! A Ty czułaś, że to chłopiec?

Kasia76 prawdopodobnie zostanie naszą pierwszą Mamusią... lekarze chcą przytrzymać (o ile się da) dzidziolca 1,5-2 tygodnie w brzuszku...
powiedzieli Kasi, że ma zapomnieć o porodzie w marcu - to nierealne... :(
oby tylko Fasolek był zdrowy!!!

wow
naprawde troche jej zazdroszcze z jednej strony choc z drugiej wiadomo
no ale zaczyna sie coś dziać w tym naszym marcu ;)

no tak azik do szpitala, kasia do szpitala dobrze chociaż , że kinge wypuścili, chyba musimy się powoli przyzwyczaić do informacji o pobytach w szpitalu, tylko niech te nasze bobasy gnają nas tam o czasie a nie za wcześnie

super ze kinga wychodzi,zawsze w domciu to w domciu
kinga wychodzi a kaska do szpitala...........

co do porodu to moja przyjaciolka urodzila zdrowiutkiego synka w 36tyg,nawet w inkubatorze nie lerzal-tylko przez 2 dni ja przetrzymywali na kroplowce+dawali jej zastrzyki zeby dzidzi szybciej rozwinely sie plucka,ale wiadomo nawet te 2,3 dni dluzej w brzuszku tym lepiej

reklama
Do góry