reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

cholestaza - to choroba wątroby tylk ow czasie ciązy - drapanie zazyna sie od stóp i dłoni a kończy gdzie sie da - jak coś swędzi, nalezy zgłosić lekarzowi - on wtedy zrobi podtawowe badania.

reklama
Azik super ze juz jestes w domku. Odpoczywaj jak najwiecej. Mnie od jakiegos czasu swedza stopy ale nie sadzialam ze moze to byc zwiazane z jakas choroba, musze powiedziec mojej lekarce. Kupilam dzis kombinezoniko-spiworek i troche ciezko mi bylo przypiac pusty do fotelika a co dopiero z dzidzia. Kupilam tylko dlatego ze byl przeceniony z 44 na 5 dolarow bo juz koniec sezonu. Nie wiem jak takie malenstwo przypiac zeby mu rak i nog nie polamac, zaczynam sie juz bac.

Hej Azik - witam i pozdrawiam :)!

muszę się pochwalić ... właśnie obciełam sobie paznokcie u nóg i je pomalowałam SAMA!!! ;D ;D
są piękne czerwone i patrząc od stóp wyglądam jak kobieta!!!

osinka pisze:
zastanawiam się nad zakupem kremu do depilacji miejsc intymnych, tylko nie wiem czy nie zaszkodzi malutkiej? może agao cos będzie wiedziała na ten temat ;)

odradzam w ciąży kremy jak już to plastry chociaż nie wszyscy polecają

kremy zwłszcza w ciąży uiczulaja a poza tym silne składniki nie wiedomo co uczynią

WITAJ AZIK

ja robiłam sobie veet docinałam kawałki i jakoś szło chociaż u mnie zawsze źle idzie zapuszczanie kłaków i zawsze nie wytrzymama tylko się wydepiluję

tylko za mocno ich nie rozgrzej bo wosk ci się wklei między włosy i będzie za mięki żeby go wydłubać wtedy jest masakra jak cię oblepi to nie ma zmiłuj się

Matko, ale miałam idiotyczny sen ...

Osinko - śniło mi się, że urodziłaś synka! Przy porodzie była obecna Aniam i zadzwoniłyście do mnie z tą informacją?! ja też miałam być z Wami ale nie zdążyłam przyjechać, bo urodziłaś bardzo szybciutko i wszystko było ok :) najdziwniejsze jednak było to , że wcześniej umówiłyśmy się, że ten synek to będzie dla mnie, bo ja chciałam chłopca i poczekamy co ja urodzę????!!!!!, na szczęście potem stwierdziłyśmy, że już trudno każda weźmie to co urodziła i nie będziemy się zamieniać!!! :laugh:
mężowie nie uczestniczyli w tym idiotycznym spisku!!! :laugh:

... już mi chyba na mózg pada ... ;)

reklama
Do góry