reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

koga pisze:
Matko, ale miałam idiotyczny sen ...

Osinko - śniło mi się, że urodziłaś synka! Przy porodzie była obecna Aniam i zadzwoniłyście do mnie z tą informacją?! ja też miałam być z Wami ale nie zdążyłam przyjechać, bo urodziłaś bardzo szybciutko i wszystko było ok :) najdziwniejsze jednak było to , że wcześniej umówiłyśmy się, że ten synek to będzie dla mnie, bo ja chciałam chłopca i poczekamy co ja urodzę????!!!!!, na szczęście potem stwierdziłyśmy, że już trudno każda weźmie to co urodziła i nie będziemy się zamieniać!!! :laugh:
mężowie nie uczestniczyli w tym idiotycznym spisku!!!  :laugh:

... już mi chyba na mózg pada ...  ;)

oj Koga, ale się uśmiałam!!! Oby Twój sen nie był proroczy ;)

reklama
Azik- bardzo sie ciesze ze jestes juz w domku! Jezuuu 5 stopni w szpitalu- ja bym tam chyba nie wytrzymala- straszny zmarzluch jestem! Ahhh przezylam pierwszy egzamin w tej sesji, przede mna jeszcze tylko 2 a potem na dziekanke!!!!

Azik fajnie że już jesteś cała i w miarę zdrowa i że z Bartusiem ok  :laugh:

Felqua gratulacje i trzymam kciuki żeby te dwa następne przeszły szybko i bezboleśnie ;)

a ja dzisiaj mogę być z siebie dumna, wczorajszy leń gdzieś się schował i posprzątałam sobie dziś całe mieszkanko, zrobiłam pranko, wykąpałam sie i jestem cała zadowolona, a bieganie po chałupie skutecznie uśpiło synka, który cała noc dawał do wiwatu ;D ;D ;D

a teraz zjem lodzika ;D

fionka - też miałam dziś pracowity dzień :) wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam pranie, ugotowałam obiad, teraz dopieka się babka w piekarniku :) zrobiłam niespodziankę mężowi-siedzi dziś biedaczek dłużej w pracy /na szczęście jutro wraca o 15/:)

reklama
Do góry