reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

koga pisze:
Matko, ale miałam idiotyczny sen ...

Osinko - śniło mi się, że urodziłaś synka! Przy porodzie była obecna Aniam i zadzwoniłyście do mnie z tą informacją?! ja też miałam być z Wami ale nie zdążyłam przyjechać, bo urodziłaś bardzo szybciutko i wszystko było ok :) najdziwniejsze jednak było to , że wcześniej umówiłyśmy się, że ten synek to będzie dla mnie, bo ja chciałam chłopca i poczekamy co ja urodzę????!!!!!, na szczęście potem stwierdziłyśmy, że już trudno każda weźmie to co urodziła i nie będziemy się zamieniać!!! :laugh:
mężowie nie uczestniczyli w tym idiotycznym spisku!!!  :laugh:

... już mi chyba na mózg pada ...  ;)

oj Koga, ale się uśmiałam!!! Oby Twój sen nie był proroczy ;)

reklama
Azik- bardzo sie ciesze ze jestes juz w domku! Jezuuu 5 stopni w szpitalu- ja bym tam chyba nie wytrzymala- straszny zmarzluch jestem! Ahhh przezylam pierwszy egzamin w tej sesji, przede mna jeszcze tylko 2 a potem na dziekanke!!!!

Azik fajnie że już jesteś cała i w miarę zdrowa i że z Bartusiem ok  :laugh:

Felqua gratulacje i trzymam kciuki żeby te dwa następne przeszły szybko i bezboleśnie ;)

a ja dzisiaj mogę być z siebie dumna, wczorajszy leń gdzieś się schował i posprzątałam sobie dziś całe mieszkanko, zrobiłam pranko, wykąpałam sie i jestem cała zadowolona, a bieganie po chałupie skutecznie uśpiło synka, który cała noc dawał do wiwatu ;D ;D ;D

a teraz zjem lodzika ;D

fionka - też miałam dziś pracowity dzień :) wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam pranie, ugotowałam obiad, teraz dopieka się babka w piekarniku :) zrobiłam niespodziankę mężowi-siedzi dziś biedaczek dłużej w pracy /na szczęście jutro wraca o 15/:)

reklama
Do góry