reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja też lustro miedzy nogi najpierw maszynka do strzyzenia potem jednorazówka i jest git co nie co na środku zostawiłam ::)

reklama
zastanawiam się nad zakupem kremu do depilacji miejsc intymnych, tylko nie wiem czy nie zaszkodzi malutkiej? może agao cos będzie wiedziała na ten temat ;)

A jednak chłopczyk!!!!!

Dziś na USG w końcu postanowił się ujawnić i pokazał siusiaka

Ale się cieszymy z moim Michałkiem! No i OLusi powiedziałam, że braciszka będzie miała, jeszcze to do niej nie dociera :)
a mi sie chce skakać z radości!!!
choć to dość trudne w moim stanie.. ;D

jestem w domku

nie mam siły na nadrobienie czytania, wpadłam tylko na chwilę...

co do szpitala: w naszym skrzydle wysiało ogrzewanie, woda...

w pokoju mieliśmy +5 stopni, w toalecie -5 - zamarzła woda w kibelku ;)
wesoły tydzień za mną :)

jutro poadrabiam

dzięki za pamięć

Właśnie przeczytałam na gadulcu, że już jesteś i chciałam tu donieść uprzejmie!!!

Fajnie Asia, że już jesteś cała i mam nadzieje, że zdrowa :)

Azik: to dobrze, że Cię puścili do domku. jak samopoczucie u Ciebie i Małego?

co do golenia - ja na bezczela wykorzystuję Krzyśka. jak próboeałam sama, to sięzacięłam. a tak to ubawu jest w domku, bo Krzysiek się śmieje, że się robi z niego stylista-amator powoli. ;D

ufff nadrobiłam wątek główny - serca nie macie by tyle pisać ;D

zmarźnieta wróciłąm do domku, cosik mi sie wydaje że tylko na chwilkę - ale zawsze...

nie kładłam gładzi !!!!
ja tylko zmywałam po Igorze mopem ;)
sufit pomalował, teraz pan kładzie glazurę i byłąm tylko w casto popatrzeć na mebelki i kupić listwę...

oprócz tego że mam podejrzenie cholestazy (drapię sie porzeokrutnie), zator w nerce i dodatkowe przeziebienie rodem z lodówki szpitalnej to jest OK... ale musiałam wyjśc - po pierwsze zimno, a po drugie czułam że i tak nic tam nie robią - samwe wyniki mogę robić ambulatoryjnie...

Bartuś ma sie dobrze - chociaz wg usg zmalał :) - co lekarz to inny pomiar...

reklama
Do góry