reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

ja też lustro miedzy nogi najpierw maszynka do strzyzenia potem jednorazówka i jest git co nie co na środku zostawiłam ::)

reklama
zastanawiam się nad zakupem kremu do depilacji miejsc intymnych, tylko nie wiem czy nie zaszkodzi malutkiej? może agao cos będzie wiedziała na ten temat ;)

A jednak chłopczyk!!!!!

Dziś na USG w końcu postanowił się ujawnić i pokazał siusiaka

Ale się cieszymy z moim Michałkiem! No i OLusi powiedziałam, że braciszka będzie miała, jeszcze to do niej nie dociera :)
a mi sie chce skakać z radości!!!
choć to dość trudne w moim stanie.. ;D

jestem w domku

nie mam siły na nadrobienie czytania, wpadłam tylko na chwilę...

co do szpitala: w naszym skrzydle wysiało ogrzewanie, woda...

w pokoju mieliśmy +5 stopni, w toalecie -5 - zamarzła woda w kibelku ;)
wesoły tydzień za mną :)

jutro poadrabiam

dzięki za pamięć

Właśnie przeczytałam na gadulcu, że już jesteś i chciałam tu donieść uprzejmie!!!

Fajnie Asia, że już jesteś cała i mam nadzieje, że zdrowa :)

Azik: to dobrze, że Cię puścili do domku. jak samopoczucie u Ciebie i Małego?

co do golenia - ja na bezczela wykorzystuję Krzyśka. jak próboeałam sama, to sięzacięłam. a tak to ubawu jest w domku, bo Krzysiek się śmieje, że się robi z niego stylista-amator powoli. ;D

ufff nadrobiłam wątek główny - serca nie macie by tyle pisać ;D

zmarźnieta wróciłąm do domku, cosik mi sie wydaje że tylko na chwilkę - ale zawsze...

nie kładłam gładzi !!!!
ja tylko zmywałam po Igorze mopem ;)
sufit pomalował, teraz pan kładzie glazurę i byłąm tylko w casto popatrzeć na mebelki i kupić listwę...

oprócz tego że mam podejrzenie cholestazy (drapię sie porzeokrutnie), zator w nerce i dodatkowe przeziebienie rodem z lodówki szpitalnej to jest OK... ale musiałam wyjśc - po pierwsze zimno, a po drugie czułam że i tak nic tam nie robią - samwe wyniki mogę robić ambulatoryjnie...

Bartuś ma sie dobrze - chociaz wg usg zmalał :) - co lekarz to inny pomiar...

reklama
Do góry