reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
:eek: co ty mi tu za bzdury piszesz co?!!!jak napisalam ze 20 to 20:laugh2:
no i cos mi sie wydaje ze nie tylko wiek sobie dodoajesz:-p

a co u kingi juz sie rozdwoila/rozdwaja???

Sylwia w tę Twoją 18-tkę spokojnie wierzę:-) zdjęcie śliczne, a raczej obiekt fotografowany:-)
zaczynam w takim razie kompletować elementy układanki :-)

a co u kingi juz sie rozdwoila/rozdwaja???

hej hej :-) Roztrajam się, roztrajam :baffled:

Już nie mam pomysłów co robić z tą moją córką, zeby wylazła :-D

Wczoraj miałam lekkiego cykora, bo dość aktywnie spędziliśmy dzień, a wieczorem skurcze, takie ostre, ale co 15 minut i po godzinie przeszły, więc dałam na luz.
Z moim rozwarciem nie wiem co jest (w sensie - jak duże), bo moja gin do poniedziałku na urlopie.

Rafi namawia mnie na jakieś przyspieszenie, ale amor mi jakoś nie w głowie.

A wczoraj jeszcze obejrzeliśmy sobie film, bo stwierdziłam, że nie wiem kiedy będzie okazja. Wybrałam "Plac Zbawiciela" i op ponad 1,5 godziny oglądania byłam w szoku. A po filmie chyba z pół godziny nie rozmawialiśmy ze sobą. Warto zobaczyć, ale nie jest z półki tych relaksacyjnych :baffled:

KINGAP :-D

Dzisiaj od rana nie działa mi GG. Trochę mnie to wkurza, bo akurat mogłabym sobie poklikać z kimś suypatycznym :-( Tymczasem kupiłam sobie w końcu jeansy, które pasują na moją sylwetkę. Zwykle coś odstaje z tyłu, z boku...

violu popieram Twoją prośbę, ale dodam, że chętnie zobaczę W CAŁOŚCI, ale nie tylko tak twarzowo :-D

to jest na s dwie ciekawe czy spełni nasza prosbe :-D:-D

{nie Sylwia, ponad 30 Cię nie było:biggrin2:
całości raczej nie pokażę, bo się na jednym zdjęciu nie mieści:-D}
ja kto sie nie miesci no prosze cie jak na maly avatrku zmiescila sie buzia tak ładnej dziewczynki to szybciutko wez aparat zrob zdjecia innym czesciom ciala i powklejaj do avatra my juz sobie poradzimy :-):-)

Hej Kobitki!!!
Postanowilam sie w koncu odezwac, bo to juz wstyd... mam tylko na swoja obrone do powiedzenia tyle, ze balam sie tym raze zapeszyc i czekalam na pierwsze usg zeby wam powiedziec, ze JESTEM W CIAZY!!!:tak::-):-):-):-):-):-)
Widzialam wczoraj moja malenka fasolke i slyszalam malenkie serduszko! Wszystko wyglada ok!:tak::tak:
Pozatym u nas wszystko ok! Ella rosnie i rozrabia, wlasnie zaczela ostentacyjnie przechodzic "bunt dwulatka" i doprowadza mnie do szewskiej pasji ok 45 razy dziennie:-D:szok::szok:. Wybrala sobie moment mala szelma jak ja mam takie mdlosci ze swiat jeszcze nie widzial:baffled::baffled: Zdycham normalnie....Ale nie zamierzam narzekac tak dlugo na to czekalam!!!
Mam nadzieje ze u wszystkich wszystko ok!
Pozdrawiam i witam po przerwie!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry