reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
:eek: co ty mi tu za bzdury piszesz co?!!!jak napisalam ze 20 to 20:laugh2:
no i cos mi sie wydaje ze nie tylko wiek sobie dodoajesz:-p

a co u kingi juz sie rozdwoila/rozdwaja???

Sylwia w tę Twoją 18-tkę spokojnie wierzę:-) zdjęcie śliczne, a raczej obiekt fotografowany:-)
zaczynam w takim razie kompletować elementy układanki :-)

a co u kingi juz sie rozdwoila/rozdwaja???

hej hej :-) Roztrajam się, roztrajam :baffled:

Już nie mam pomysłów co robić z tą moją córką, zeby wylazła :-D

Wczoraj miałam lekkiego cykora, bo dość aktywnie spędziliśmy dzień, a wieczorem skurcze, takie ostre, ale co 15 minut i po godzinie przeszły, więc dałam na luz.
Z moim rozwarciem nie wiem co jest (w sensie - jak duże), bo moja gin do poniedziałku na urlopie.

Rafi namawia mnie na jakieś przyspieszenie, ale amor mi jakoś nie w głowie.

A wczoraj jeszcze obejrzeliśmy sobie film, bo stwierdziłam, że nie wiem kiedy będzie okazja. Wybrałam "Plac Zbawiciela" i op ponad 1,5 godziny oglądania byłam w szoku. A po filmie chyba z pół godziny nie rozmawialiśmy ze sobą. Warto zobaczyć, ale nie jest z półki tych relaksacyjnych :baffled:

KINGAP :-D

Dzisiaj od rana nie działa mi GG. Trochę mnie to wkurza, bo akurat mogłabym sobie poklikać z kimś suypatycznym :-( Tymczasem kupiłam sobie w końcu jeansy, które pasują na moją sylwetkę. Zwykle coś odstaje z tyłu, z boku...

violu popieram Twoją prośbę, ale dodam, że chętnie zobaczę W CAŁOŚCI, ale nie tylko tak twarzowo :-D

to jest na s dwie ciekawe czy spełni nasza prosbe :-D:-D

{nie Sylwia, ponad 30 Cię nie było:biggrin2:
całości raczej nie pokażę, bo się na jednym zdjęciu nie mieści:-D}
ja kto sie nie miesci no prosze cie jak na maly avatrku zmiescila sie buzia tak ładnej dziewczynki to szybciutko wez aparat zrob zdjecia innym czesciom ciala i powklejaj do avatra my juz sobie poradzimy :-):-)

Hej Kobitki!!!
Postanowilam sie w koncu odezwac, bo to juz wstyd... mam tylko na swoja obrone do powiedzenia tyle, ze balam sie tym raze zapeszyc i czekalam na pierwsze usg zeby wam powiedziec, ze JESTEM W CIAZY!!!:tak::-):-):-):-):-):-)
Widzialam wczoraj moja malenka fasolke i slyszalam malenkie serduszko! Wszystko wyglada ok!:tak::tak:
Pozatym u nas wszystko ok! Ella rosnie i rozrabia, wlasnie zaczela ostentacyjnie przechodzic "bunt dwulatka" i doprowadza mnie do szewskiej pasji ok 45 razy dziennie:-D:szok::szok:. Wybrala sobie moment mala szelma jak ja mam takie mdlosci ze swiat jeszcze nie widzial:baffled::baffled: Zdycham normalnie....Ale nie zamierzam narzekac tak dlugo na to czekalam!!!
Mam nadzieje ze u wszystkich wszystko ok!
Pozdrawiam i witam po przerwie!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry