reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dziekuje bardzo!!!
Iwosz gratulacje dla siostry!!!
Maggusia ja z Ella tez zdychalam i w poprzedniej ciazy tez, a to podobno dobry znak te nudnosci:-p:-p Ja to juz mam taka urode:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

emcia now witaj witaj,myslalam ostatnio o tobie,nawet mialam mala sprawe do ciebi;-),no to gratulacje-co do buntu dwulatka mi sie wydaje ze ten moj syn to przechodzi wszekkie granice wszystko jest na NO :wściekła/y::angry: wszystko o co spytam no prawie wszystko..............
kinga oj nie zazdroszcze tej koncowki moze juz teraz jestes na porodowce:-)oj mi sie spoznily tylko 3 dni a ja wariowalam z oknami,pdlogami..............itd
kasianka hehehe 18 to ja mialam ladne pare lat temu,no ale nic sie nie starzeje ani cialem ani duchem:-p.........
a ja chyba jutro pojde po ten test...........tylko nie wiem zrobie go chyba najwczesniej w pn........oj oj nabroilam:-(

Sylwia, jak mialas sprawe, to czemu nie dzwonilas?? A z tym testem i brojeniem to co to za historia?? Czyby @ sie spozniala? No to w takim razie szybciutko po test i robic od razu a nie tam czekac do poniedzialku! :tak:;-) Buziaczki!!!!!:happy::happy:

kinga oj nie zazdroszcze tej koncowki moze juz teraz jestes na porodowce:-)oj mi sie spoznily tylko 3 dni a ja wariowalam z oknami,pdlogami..............itd

tak, tak na porodówce :baffled: Toż to jakaś masakra, ja prawie 3 miesiąc zastanawiałam się czy za wcześnie nie urodzę, a teraz ... szkoda słów :-D

Podłogi i okna mam już dawno umyte i to własnoręcznie, a teraz bunt trzydziestki przeżywa mój R...:happy: , tzn ja przeżywam, a R. znosi :dry:

reklama
a ja sie pozarlam z moja mama. Do tego maz numery robi, takie ze sie wszystkiego odechciewa. No i dlaczego to wszystko jest na mojej glowie???:crazy:

Do góry