reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
oj kobity kobity stesknilam sie za wami!!!!
pokrotce doczytalam ze iwoszka juz rozdwojona i bogna na swiecie?!!! a tobie kingus jeszcze tylko 2 tyg?:szok: lo matko ile mnie nie bylo...................
aqua i asiczek wy bez wyglupow,jeszcze troszke do konca
magda a ty jak sie czujesz?
viola ja tu zem doczytala ze ty kierowca jestes autobusowy?
koga a ty jak tam wyrzucilas tabletki?szykuje sie cos?ja daleko w tyle jestem musze troszke nadrobic zaleglosci,doczytalam i strasznie zazdroszcze ogrodka-super ze nie tylko ozdobny ale i rowniez sa owocki,warzywka-podziwiam bo ja nie moge sie zebrac i zasadzic pietruszki,koperku,szczypioru-a to tylko w donicy:baffled:
maga decyzja zapadla.......ale jaka by nie byla ty zawswze bedziesz kochac jagunie i zrobisz dla niej wszystko co najlepsze,sciskam mocno

tesknie za rodzinka 2 tyg.w PL to jak z bicz strzelil,za malo czasu by sie nacieszyc-kacper strasznie sie zrzyl z dziadkami,z psem.......az zal bylo odjezdzac

co u mnie.............boje sie ze rodzinka nam sie powiekszy-boje sie potworni bo to jeszcze nie pora,testu cykam sie zrobic a to juz 2 tyg.nawet 3.................nigdy nie jadlam tutejszych surowek z tona majonezu a teraz mnie az nosi i codziennie jem,wyzeram do ostatka:baffled:mam nadzieje ze mi sie tylko gust smakowy zmienil...........
ide dalej czytac co tam u was slychac

oo sylwuś, ktoś tu już wspominał, że tyle Cię nie ma, a Ty broiłaś w najlepsze w tym czasie:-):-) buziaki, fajnie że jesteś:-)

Asioczku-trzymjcie się ze smykiem!! do lipca już całkiem niedaleko :-)

Sylwia-witaj!! testuj,stara testuj a nie trzymasz nas w takiej niepewności ;-)

reklama
Do góry