reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
oj kobity kobity stesknilam sie za wami!!!!
pokrotce doczytalam ze iwoszka juz rozdwojona i bogna na swiecie?!!! a tobie kingus jeszcze tylko 2 tyg?:szok: lo matko ile mnie nie bylo...................
aqua i asiczek wy bez wyglupow,jeszcze troszke do konca
magda a ty jak sie czujesz?
viola ja tu zem doczytala ze ty kierowca jestes autobusowy?
koga a ty jak tam wyrzucilas tabletki?szykuje sie cos?ja daleko w tyle jestem musze troszke nadrobic zaleglosci,doczytalam i strasznie zazdroszcze ogrodka-super ze nie tylko ozdobny ale i rowniez sa owocki,warzywka-podziwiam bo ja nie moge sie zebrac i zasadzic pietruszki,koperku,szczypioru-a to tylko w donicy:baffled:
maga decyzja zapadla.......ale jaka by nie byla ty zawswze bedziesz kochac jagunie i zrobisz dla niej wszystko co najlepsze,sciskam mocno

tesknie za rodzinka 2 tyg.w PL to jak z bicz strzelil,za malo czasu by sie nacieszyc-kacper strasznie sie zrzyl z dziadkami,z psem.......az zal bylo odjezdzac

co u mnie.............boje sie ze rodzinka nam sie powiekszy-boje sie potworni bo to jeszcze nie pora,testu cykam sie zrobic a to juz 2 tyg.nawet 3.................nigdy nie jadlam tutejszych surowek z tona majonezu a teraz mnie az nosi i codziennie jem,wyzeram do ostatka:baffled:mam nadzieje ze mi sie tylko gust smakowy zmienil...........
ide dalej czytac co tam u was slychac

oo sylwuś, ktoś tu już wspominał, że tyle Cię nie ma, a Ty broiłaś w najlepsze w tym czasie:-):-) buziaki, fajnie że jesteś:-)

Asioczku-trzymjcie się ze smykiem!! do lipca już całkiem niedaleko :-)

Sylwia-witaj!! testuj,stara testuj a nie trzymasz nas w takiej niepewności ;-)

reklama
Do góry