reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Emcia-strasznie sie ciesze no i gratuluje!!!!

A my strasznie wkur....bo przyszlo zestawienie roczne z zarzadu budynkiem w ktorym mieszkamy i wyszlo ze zuzywamy najwiecej wody cieplej ze wszytskich mieszkancow bloku ( co jest niemozliwe chyba ze inni lokatorzy sie w ogole nie myja) i mamy placic miesiecznie za swoje mieszkanie ( wlasnosciowe) ponad 500zl!!! no toz to rozboj w bialy dzien!!!!A gdzie oplaty za prad, gaz wywoz smieci....chyba taniej bedzie nam wynajac u kogos mieszkanie niz miec wlasne....

reklama
tak, tak na porodówce :baffled: Toż to jakaś masakra, ja prawie 3 miesiąc zastanawiałam się czy za wcześnie nie urodzę, a teraz ... szkoda słów :-D

Podłogi i okna mam już dawno umyte i to własnoręcznie, a teraz bunt trzydziestki przeżywa mój R...:happy: , tzn ja przeżywam, a R. znosi :dry:

Kinga - u mnie jest jeszcze co nieco do sprzątania

Bartek znowu chory :( zasnął dzisiaj w południe zdrowy i obudził się z 39,5 ;(

Emcia-strasznie sie ciesze no i gratuluje!!!!

A my strasznie wkur....bo przyszlo zestawienie roczne z zarzadu budynkiem w ktorym mieszkamy i wyszlo ze zuzywamy najwiecej wody cieplej ze wszytskich mieszkancow bloku ( co jest niemozliwe chyba ze inni lokatorzy sie w ogole nie myja) i mamy placic miesiecznie za swoje mieszkanie ( wlasnosciowe) ponad 500zl!!! no toz to rozboj w bialy dzien!!!!A gdzie oplaty za prad, gaz wywoz smieci....chyba taniej bedzie nam wynajac u kogos mieszkanie niz miec wlasne....

my po wykupie mieszkania (w lutym) nadal płacimy 500 - jak zawsze... :(

No Kochane, ja się będę powoli żegnać, bo jutro wyruszamy - najpierw do Kalisza, a stamtąd w poniedziałek z samego rana nad Bałtyk.

Już prawie jestem spakowana, ale jutro pewnie nie dam rady już tu do Was zajrzeć. Trzymajcie za nas kciuki, bo jedziemy samochodem w dwójkę, tzn. tylko Szymon i ja. No i oczywiście czarujcie ładną pogodę :-D

Ja trzymam kciuki za wszystkie podwójne Mamusie, żeby wszystko dobrze było i za KingęP - żeby rozwiązanie nastąpiło w dogodnym dla Ciebie momencie, było jak najmniej bolesne i jak najszubsze.

Trzymajcie się Kochane :-)

no a my za naszego TBS-a samego czynszu mamy 620 zł, do tego prąd (wszystko jest na prąd- grzanie, ciepła woda, kuchenka) w sezonie zimowym ponad 400zł, a w letnim- 280. W dodatku jeszcze go spłacamy niestety- najpierw udawało nam się po 2 tys. miesięcznie, ale coś się chyba pogorszyło, bo ostatnio z 1000/ mies. mamy problemy:angry:.
Całe szczęście nie mamy kredytu w banku, tylko pożyczyliśmy gotówkę od wujka i nie musimy być tacy punktualni.
Może jak zacznę wreszcie zarabiać, to się trochę polepszy. Aktualnie jestem w trakcie robienia prawka (od dawna się zarzekałam , że je zrobię , no i nadszedł w końcu ten moment)- póki co kończę teorię i lada chwila zaczynam jazdy. I jak już trochę nabiorę wprawy, to mam zamiar spróbować jako przedstawiciel, najchętniej firmy farmaceutycznej, o ile wcześniej czegoś sensownego nie znajdę.

o dobrze wiedziec ile mniej wiecej to wychodzi za rachunki u was my planujemy kupic dom noi kredyt w banku na jakies 30 lat troche sie boje ale innego wyjscia nie ma:tak: noi okolo 1000-1500 bedzie wynosila rata
juz za tydzien jedziemy do polski i bedziemy dzialac mam nadzieje ze sie znajdzi cos wartego swojej ceny bo ceny sa niesamowite:szok:

reklama
Do góry