reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

asioczku - trzymam za was kciuki z całych sił bo wiem co przezywasz - juz niedaleko - damy rade !!!! ja wczoraj byłam na kontroli mała rośnie i rozwija sie prawidłowo narazie jest dobrze tylko lezenie troche mnie męczy ale zrobie wszystko i lepiej lezy sie w domu niz w szpitalu - najgorsza była rozłąka z KubA - przezycie traumatyczne i dla mnie i dla nigo
sylwia - masz juz jakies testowe newsy ?

reklama
aj no testu chyba nie zrobie:no:cykam sie:sorry2: @ jak ni ma tak ni ma..................
z jednej strony pewnie jakby przyszla to poczulabym jakies rozczarowanie
aqua to cora bedzie?gratulacje!!!
ooo iwoszku a ty juz na kompie????napisz jak tam po porodzie?jak malutka?
kasianka a to ty w awartaku?z tymi lokami?

Asioczku - trzymamy kciukaski za Ciebie i Maluszka

Sylwuś - .....super że jesteś :-D:-D:-D!!!!!! koniecznie testuj się testuj ..i szybciutko ..daj nam znak co i jak ...heheh .ale mi się zrymowało

aaaa viola, taką specjalną mieszanką :-):-) na zdjęciu nie widać-- ale to 180 cm wzrostu i waga też niezbyt mikra:-):-)

kasianka z conajmniej 20 lat mnie nie bylo:-p oj ja tak zapytalam bo nigdy PANI nie widzialam na fotach i inaczej sobie wyobrazalam:tak:,ze masz krotkie wloski a tu prosze burza lokow,jakich slicznych blond:-)

reklama
Do góry