reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

giga dzisiaj mimo giga :)-))kataru w koszulce i polarku, bo ciepło bardzo było...
ja też dzisiaj wk.... na nieco na pediatrę, poszłam żeby "posłuchała" Igę, bo katarzysko okropne i kaszle brzydko, a ta ....żebym przy okazji podeszła do miarki, zobaczyła ile młoda mierzy, ile waży no i tym sposobem powiedziała, jesteśmy po bilansie dwulatka.
aaa i jeszcze się mnie zapytała czy dziecko coś mówi:baffled::baffled:
a Iga od początku wizyty powiedziała co najmniej kilkanaście słów np "dzień dobry pani", "czy mogę cukiereczka", "co to za zwierzę" itd:wściekła/y:...
ehh szkoda słów..

reklama
U nas dziś od nocy katar, brzydki kaszel i temp. w okolicach 39.
Chyba zaczynają wychodzić "zalety" chodzenia do Klubu Maluszka :baffled:

Ale jak dzieci mają być zdrowe, skoro np. wczoraj jedna z pań była mega kichająca :angry:

azik dowiem sie w Polsce-tez podejrzewalam ze moze to stres zwiazany ze zlobkiem???ale on chetnie zostaje,nie placze..............moze tutejsze jedzenie...........obiady wydaja sie ciezkostrawne-choc przedtem nic sie nie dzialo-nie ma co gdybac............

to zależy gdzie, u nas (w Szczecinie) zima :p więc moje dzieci chodzą w zimowych (ja też wyciągnęłam) ciuchach
w innych rejonach podobno wiosna w pełni :)

tylko podobno! w Poznaniu 5 stopni, buro i leje jak z cebra kolejny dzień:crazy:

odpukać Maks zdrowy mimo siedzenia non stop na dworze, biegania bez czapki i mocno zakatarzonego i kaszlącego kolegi na urodzinach - ale się w pracy musiałam na kłamać, że chory, żeby na głupie szkolenie nie jechać:laugh2:

kasianka - moja na bilansie dwulatka nawet nie zapytała czy mówi!!!!! bilans polegał na zważeniu i zmierzeniu przez pielęgniarkę:szok::szok::szok::szok: zbadaniu jąderek i cierpkim stwierdzeniu, że dziecko powinno przestać nosić pieluchy między 8 a 14 miesiącem życia:szok::szok:

ivka - zdrówka dla Szymonka

Ufff, co za ulga. Dzidziusiek jest, ma 5mm i ślicznie bije mu serduszko. Przewidywany termin porodu to 1-3 grudnia. Będzie okołomikołajkowy prezent chyba.
Ale jestem dzisiaj szcześliwa!

reklama
Do góry