reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

giga dzisiaj mimo giga :)-))kataru w koszulce i polarku, bo ciepło bardzo było...
ja też dzisiaj wk.... na nieco na pediatrę, poszłam żeby "posłuchała" Igę, bo katarzysko okropne i kaszle brzydko, a ta ....żebym przy okazji podeszła do miarki, zobaczyła ile młoda mierzy, ile waży no i tym sposobem powiedziała, jesteśmy po bilansie dwulatka.
aaa i jeszcze się mnie zapytała czy dziecko coś mówi:baffled::baffled:
a Iga od początku wizyty powiedziała co najmniej kilkanaście słów np "dzień dobry pani", "czy mogę cukiereczka", "co to za zwierzę" itd:wściekła/y:...
ehh szkoda słów..

reklama
U nas dziś od nocy katar, brzydki kaszel i temp. w okolicach 39.
Chyba zaczynają wychodzić "zalety" chodzenia do Klubu Maluszka :baffled:

Ale jak dzieci mają być zdrowe, skoro np. wczoraj jedna z pań była mega kichająca :angry:

azik dowiem sie w Polsce-tez podejrzewalam ze moze to stres zwiazany ze zlobkiem???ale on chetnie zostaje,nie placze..............moze tutejsze jedzenie...........obiady wydaja sie ciezkostrawne-choc przedtem nic sie nie dzialo-nie ma co gdybac............

to zależy gdzie, u nas (w Szczecinie) zima :p więc moje dzieci chodzą w zimowych (ja też wyciągnęłam) ciuchach
w innych rejonach podobno wiosna w pełni :)

tylko podobno! w Poznaniu 5 stopni, buro i leje jak z cebra kolejny dzień:crazy:

odpukać Maks zdrowy mimo siedzenia non stop na dworze, biegania bez czapki i mocno zakatarzonego i kaszlącego kolegi na urodzinach - ale się w pracy musiałam na kłamać, że chory, żeby na głupie szkolenie nie jechać:laugh2:

kasianka - moja na bilansie dwulatka nawet nie zapytała czy mówi!!!!! bilans polegał na zważeniu i zmierzeniu przez pielęgniarkę:szok::szok::szok::szok: zbadaniu jąderek i cierpkim stwierdzeniu, że dziecko powinno przestać nosić pieluchy między 8 a 14 miesiącem życia:szok::szok:

ivka - zdrówka dla Szymonka

Ufff, co za ulga. Dzidziusiek jest, ma 5mm i ślicznie bije mu serduszko. Przewidywany termin porodu to 1-3 grudnia. Będzie okołomikołajkowy prezent chyba.
Ale jestem dzisiaj szcześliwa!

reklama
Do góry