reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

dziekuje dziekuje ale to polowa sukcesu 9 maja egzamin praktyczny

madzia trzymaj sie kochana , trzymam kciuki wiem ze wam sie uda i Twoj mężczyzna znajdie szybciutko prace
koga bedzie dobrze
dziewczeta musi yc inaczej nie przyjmujedo waidomosci
terenia Ciebie tez soe to tyczy

reklama
Viola, gratulacje:-D Ale pierwszym nauczycielem kierowca nie bedziesz, bo moj kolega ze szkoły takze ma uprawnienia do prowadzenia autobusow i nawet czasem nimi jezdzi po Warszawie, a w szkole uczy plastyki i techniki:-D On uwielbia autobusy, to jego pasja.

No Viola przeagentka- naprawde mnie zaskoczyla ( Viola a to tak z pasji czy z musu?) i trzymam kciuki za kolejny etap!!!!
Ja dolaczam do zdolowanych-trzymajcie sie bo przeciez musi byc lepiej nie?

viola: gratuluje Ci serdecznie. jestes super babeczka!! :-) no i naturalnie trzymam kciuki za ta jazde, ale wiem ze Ci sie uda :tak:

maggusia: mam nadzieje ze wszytko Wam sie szybciutko pouklada :tak:

felqua czy mus bardziej ciekawosc zreszta kiedys uslyszalam od pewenej dziewyczyny ktora ma wszystkie kategorie prawa jazdy jaka to radosc miec taka sile miedzy nogami;-)

sila miedzy nogami powiadasz? hm...brzmi bardzo zachecajaco!!!! Szkoda tylko ze ceny kursow takie drogie ...
Viola Ty jestes niesamowita po prostu!!!!
A ja dzisiaj przegladalam oferty pracy w regionie i mam dola tutaj potrzebuja tylko nadludzi z nadludzkim wyksztalceniem i ponadludzkim doswiadczeniem i 4 jezykami -wegierskim, czeskim, angielskim i niemieckim-noszzz. Z poprzednia praca sie jednak pozegnalam bo nie chcieli mi placic:-(A szkoda bo byla na umowe -zlecenie i w sumie okolo 2 godz. dziennie wiec bardzo mi na reke bo nie mialam problemu co zrobic z Jaskiem.

na C juz sie zapisalam a co do ceny to kosztowalo mnie to tyle co egzamina 182 zl bo caly kurs kat D + 50 godz angielskiego bylo finansowane z unii europejskiej wiec za takie pieniadze mysle zeby sie na maszyny ciezkie zapisac koparko ladowakki a co :-D:-D:-D w koncu kiedsy bylo haslo kobiety na traktory wiec bedzie rudzielce na koparko ladowarki hihihihi

reklama
na C juz sie zapisalam a co do ceny to kosztowalo mnie to tyle co egzamina 182 zl bo caly kurs kat D + 50 godz angielskiego bylo finansowane z unii europejskiej wiec za takie pieniadze mysle zeby sie na maszyny ciezkie zapisac koparko ladowakki a co :-D:-D:-D w koncu kiedsy bylo haslo kobiety na traktory wiec bedzie rudzielce na koparko ladowarki hihihihi

:-D:-D:-D:-D:-D viola ty to potrafisz :-D:-D:-D:-D...... przetalentka jesteś no i przebojowa babka z ciebie;-):tak::-)

Do góry