reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pytia, gratulacje ogromne!!! :-) Trzymam mooocno kciuki by było wszystko ok!

Ivka, mi takich w miarę rzeczy po Filipie z tego okresu zostało dość niewiele, sama dostałam trochę od znajomych i to dotarło się do końca, a bieliznę to raczej też powykorzystywaliśmy. Ale zerknę jeszcze - może coś by się uzbierało. A jaki to rozmiar - bo już nie pamiętam :zawstydzona/y: 80-86?

reklama
Ivka, dziś już się nie będę tłuc i szukać, ale jutro się postaram. Myślałam o tym, żeby zostawić, ale na razie to ani ja nie planuję, ani żadna z sióstr, ani moja ani Marcina nie chce zaciążyć ;-) więc myślę, że mogłabym pomóc komuś innemu.

czas strasznie szybko leci - czy wy już macie coś przygotowane na przybycie Martynki?? pytam, bo ja jestem w proszku totalnym, mam kilka bodziaków i tyle...:baffled:
i stres mnie dopada (w poprzedniej ciąży już wszystko miałam) :zawstydzona/y:

iwosz, ja tez NICZEGO nie mam!
I trudno mi sie zmobilizować do przejrzenia ciuszków, które mi zostały - duża część była "pożyczona" i jest oddana, wiec muszę pouzupełniać zapasy. Trochę pękam, bo nie pamiętam ile czego być powinno :happy:

A do tego szafy mamy wyprute - nie wiem, kiedy będą nowe i bajzel w sypialni (tzn w miarę poukładane, ale na podłodze) jakoś mnie nie zachęca do przeglądania ciuchów :-p

Ivka dzisiaj postaram się przejrzec rzeczy po Antosiu ..jest tego jeszcze troszkę ..czesc pozyczyłam czesc sprzedałam ..ale jest jeszcze cale wielkie pudło...dam zanć na priva ..dzisiaj ..wieczorowa porą ..i jak cos wysle paczkę do Ciebie.:tak::-D:-D:-D

Pytia - gratulacje takie ciche i łagodnego przebiegu ciąży.

Iwosz Kinga
no to powoli czas na zakupy dzidziołowe :). Ja się cieszę, bo dostaję ciuszki od mojej siostry - kilka dokupię ale rozmiarówka do 62 właśnie do mnie wróciła w kolorze niebieskim :) Nie mogę się nadziwić jakie to wszytsko jest małe w porównaniu do rzeczy Majki.

Ivka ja niestety nie mogę wspomóc ciuszki przekazuję rodzince a nadmiarowe moja mama swoim potrzebującym pacjentkom podrzuca.

dzidziolkowe zakupy och jak miło hehe :)
my dziś jedziemy na 3 godzinki popilnować mojej kuzynki syncia i tak bedzie teraz 3 razy w tygodniu przez 3 tygodnie. Troche mam stresika ale mam nadzieje ze bedzie ok i że damy sobie z Emi z nim rade hehe

Ivka - ja cośpowinnam mieć, ale to nie sa ciuchy w super stanie - były kupione przeze mnie w lumpie i używał ich Piotrek, ale sądzę, że koło domu mogą być. są np. ciut zmechacone, przetarte nogawki u dołu.

reklama
Do góry