reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Ivka - może poszukaj czegoś dla Szymona na stronie miastodzieci.pl - automatycznie wskakuje chyba Warszawa, więc z listy miast musisz wybrać Wrocław

w sumie w przypadku tych za 199 to wychodzi ok 8,5 zł za godzinę zegarową

rytmika jest droższa - ale to tak zawsze, w czwartek idę na zajęcia otwarte z rytmiki i zobaczę w ogóle jak to wygląda.

ja za 2 godziny zegarowe biorę 60 - to do mnie przemawia :p

iwosz dla dzieci jest vmnóstwo propozycji... wszędzie!!!

Jednak dla dwulatków prawie nie ma, albo za taką cenę, że szczęka opada!

hm...no to mi się chyba pofarciło bo znalazłam - idziemy jutro na pierwsze zajęcia - 4 spotkania po 1,5h, raz w tygodniu, zajęcia głównie rytmiczno-ruchowe - 120 zl - to dużo??? wydaje mi się ok...choć zobaczymy czy naprawdę warto :-)

reklama
Dziewczyny, ja nieco z innej beczki...

Czy miałybyście jakieś ubranka lub zabawki, które nadałyby się dla chłopczyka, który ma 8m-cy?

Zbieram paczkę dla bardzo potrzebującej mamy, a sama jak na złość niedawno oddałam komuś całe pudło rzeczy po Szymie.

Liczy się dosłownie każda rzecz, proszę pomóżcie..

Do góry