reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Kaska- bo cięzko jest podjac decyzje ....moj maz ostatnio stwierdził że chciałby miec jeszcze drugie dziecko ..ale ja do końca nie jestem przekonana ...

Koga - fajnie by było tak na wiosne ..ten czas jesienno zimowy jest świetny na ciąże ...bez meczacych upałów

reklama
tak to trudna decyzja pod każdym względem znajdzie sie jakieś za lub przeciw mój mąż gdybym powiedziała słowo mógłby zacząć starania już teraz zaraz :tak: ale ja podobnie jak KOGA chciałabym urodzin na wiosnę-lato 2009:happy: wiec jeszcze musze sie wstrzymać z działaniami :sorry2:

A ja musze poczekac na 2-gie dzieciatko jakos teraz bym nie mogla zajsc w ciaze mysle ze za 5-7 lat cos bedziemy myslec.Musze zrobic sobie zawod i byc w tym dobra-chodzi tu dokladnie o stylistke paznokci-kursy zaczynam w nastepnym tygodniu a pozniej to musze sie rozwinac.Na nastepne dzieciatko przyjdzie czas ale czasem patrze na malego i jak ciagle mowi dzidzia to normalnie chcialabym juz!jednak wiem ze zawod dla mnie tez jest bardzo wazny:blink:

Maggusia widze ze myslimy podobnie. Moj maz juz by chcial, ja jednak nie gdyz narazie priorytetem jest skonczenie studiow. Jak juz bede miec tego magistra (narazie) to moge pomyslec o dziecku. Czy to nie brzmi egoistycznie:dry: ?? No i jeszcze kwestia domu, ktory moze zaczneimy budowac w tym roku......wreszcie... Bo narazie to same problemy.
Moze 3-4 lata i Kuba dochrapie sie rodzenstwa. Ale co tam w gorze jest pisane......:laugh2: Kuba tez nie byl planowany hehe

ale macie fajnych tych mężów;-);-)
może jest jakiś do wypożyczenia..... z dobrym materiałem genetycznym:-D:-D
bo mój o dzieciach nie chce słyszeć (o nowych dzieciach:-),nawet o jednym buuuu)
tym bardziej że Iga ma teraz chyba okres buntu..nawet nie chcę myśleć jak wygląda bunt okresu dojrzewania:wściekła/y::wściekła/y: z tej drugiej strony oczywiście (rodzica) bo jak wygląda to ja dobrze pamiętam:-D:-D:-D

kasianka - pozostaje Ci ups! wpadeczka!:rofl2::-p:laugh2::zawstydzona/y:

to widzę że zakładamy klub wiosennych mam 2009:-D

maggusia, milla - z Was to młode dziewczynki - mi trzydziestka w tym roku stuknie to za drugie dziciątko czas się zabrać:-D

reklama
Azik - wiesz, jakoś nie mam weny mieć powtórki z cholestazy i tych nerwów w jakim stopniu dziecko jest niedotlenione. i czy tylko niedotlenione.

Do góry