reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Magduś!!! Serdeczne gratulacje i życzenia ZERO komplikacji!!!

viola, to nie ja zaczęłam fasolkowanie, były szybsze, bardziej zwinne i wogóle :-D Ja tylko gledzilam, ze znowu sie nie udało :-D Może dlatego tak zapadlam w Twą pamięć :happy:

reklama
Magduś i ode mnie GORĄCE GRATULACJE!!!!!!!!!

rany za chwilę tylko ja zostanę jako pojedyńcza mamusia.

ja mam jutro a raczej juz dziś rozmowę o pracę. marne szanse, ale spróbuję. Z drugiej strony musiałabym się duuuużo nauczyć i koniecznie iść na język i boję się czy podołam, bo Miłek i wiadomo jak to jest. Juz sama nie wiem co chcę, z jednej strony kasa i samodzielność dla mnie i Miłka a z drugiej wolałabym wrócić jednak do mojej firmy (ale tu szefowa mnie zwodzi już trzeci miesiąc) echhhh
D. mimo że i tak pomaga tyle co nic już mi zapowiedział niby żartem że jak Miłek będzie nadal tak chorował to będę musiała sobie opiekunki poszukać, bo on nie będzie mógł się z pracy zwalniać czy chodzić na zwolnienia... Super, cholera jasna!!!! Wkurzyłam się!!!

INKA powodzenia na rozmowie
no rzeczywiście dużo już mamusiek doczekalo sie drugiej pociechy albo czeka albo planuje fajowo:tak:

no proszę Kinga nam się odezwała :-D - co u Ciebie i brzusinki?

u nas decyzja zapadła - pigułki pa pa tylko teraz ze dwa miesiące popigułkowego detoksu i hulaj dusza!:-D

Kinga - jak samopoczucie?:-D

MagdalenaB - gratulacje fasolinki!!!!!!!!!!:-D

Inkaa- Trzymamy kciukasy za rozmowe !!!!!!!!!!!!!!!:-D

Koga - gratulacje decyzji .....:-D:-Dto przy dobrych wiatrach możecie mieć 2 dzidziusia urodzonego w marcu tylko 2009

My jakoś odłożylismy decyzje o drugim dzidzisiu na później ...narazie musimy chyba odpoczac po pierwszym...

reklama
no właśnie kaśka zawsze znajdzie się tyyyle przeciw ... też się gryzę jeszcze

karolka - generalnie chciałabym utrafić we wiosnę 2009:-D

Do góry