reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Magduś!!! Serdeczne gratulacje i życzenia ZERO komplikacji!!!

viola, to nie ja zaczęłam fasolkowanie, były szybsze, bardziej zwinne i wogóle :-D Ja tylko gledzilam, ze znowu sie nie udało :-D Może dlatego tak zapadlam w Twą pamięć :happy:

reklama
Magduś i ode mnie GORĄCE GRATULACJE!!!!!!!!!

rany za chwilę tylko ja zostanę jako pojedyńcza mamusia.

ja mam jutro a raczej juz dziś rozmowę o pracę. marne szanse, ale spróbuję. Z drugiej strony musiałabym się duuuużo nauczyć i koniecznie iść na język i boję się czy podołam, bo Miłek i wiadomo jak to jest. Juz sama nie wiem co chcę, z jednej strony kasa i samodzielność dla mnie i Miłka a z drugiej wolałabym wrócić jednak do mojej firmy (ale tu szefowa mnie zwodzi już trzeci miesiąc) echhhh
D. mimo że i tak pomaga tyle co nic już mi zapowiedział niby żartem że jak Miłek będzie nadal tak chorował to będę musiała sobie opiekunki poszukać, bo on nie będzie mógł się z pracy zwalniać czy chodzić na zwolnienia... Super, cholera jasna!!!! Wkurzyłam się!!!

INKA powodzenia na rozmowie
no rzeczywiście dużo już mamusiek doczekalo sie drugiej pociechy albo czeka albo planuje fajowo:tak:

no proszę Kinga nam się odezwała :-D - co u Ciebie i brzusinki?

u nas decyzja zapadła - pigułki pa pa tylko teraz ze dwa miesiące popigułkowego detoksu i hulaj dusza!:-D

Kinga - jak samopoczucie?:-D

MagdalenaB - gratulacje fasolinki!!!!!!!!!!:-D

Inkaa- Trzymamy kciukasy za rozmowe !!!!!!!!!!!!!!!:-D

Koga - gratulacje decyzji .....:-D:-Dto przy dobrych wiatrach możecie mieć 2 dzidziusia urodzonego w marcu tylko 2009

My jakoś odłożylismy decyzje o drugim dzidzisiu na później ...narazie musimy chyba odpoczac po pierwszym...

reklama
no właśnie kaśka zawsze znajdzie się tyyyle przeciw ... też się gryzę jeszcze

karolka - generalnie chciałabym utrafić we wiosnę 2009:-D

Do góry