reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

a my od tygodnia walczymy z rotawirusem...

i musze się Wam pochwalić, że dzięki jednej mamusi z BB mam podwójny wózek, który troszke ułatwi mi teraz wyjścia:-)
no muszę tylko poczekać aż wszyscy wyzdrowieją, bo jeszcze nie wypróbowany

reklama
MagdaB bardzo sie cieszymy i gratulujemy!!!!!
Mamooli- my tez mamy tego cholernego wirusa jakas wagierska odmiane-tutaj wszyscy sa chorzy-Jas jak zwykle na czele z chorobami-to juz chyba z 10 jego choroba od pazdziernika:no:
Mamooli-po wyprobowaniu wozka wklej nam male co nieco na zdjeciowy-pliiis-ja tak uwielbiam patrzec na Wasza rodzinke-a Kamilka to juz w ogole mnie zaczarowala!
No i po swietach-bylismy tylko w trojke i caly czas w domu, Jas dostal w koncu zestaw play doh no i to byl strzal w dziesiatke bo tylko tym sie bawi teraz,wiec mam troche spokoju.

MADZIA Gratuluję :-):-):-):-):-)

MAMAOLI Ł. od niedzieli walczy z rotawirusem. Do wczoraj wieczorem wymiotował, a dzisiaj leci dołem - nie wyrabiam z pampersami :szok::szok:

reklama
Witam dziewczyny my ciągle w zamieszaniu życiowym troche w Pl probujemy sie jakos ustawic znalesc cos swojego najlepiej dom do remontu troche pomieszkujemy u teściowej troche w mieszkaniu moich rodzicow a teraz jestesmy spowrotem w londynie żeby znowu odlozyc troche kasy na zycie i dalsze poszukiwanie swojego gniazdka gdzies w polsce:tak:

MADZIU GRATULACJE
my czekamy conajmniej do wakcji wtedy chcemy zaczac starania o fasolke:sorry2:

Do góry