reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziewczyny, czy któraś z Was piekła torcik na urodziny? Macie jakiś ciekawy przepis? Bardzo bym chciała zrobić coś sama, tylko nie mogę znaleźć fajnego przepisu na tort dla dziecka. Tak w ogóle to jeszcze nigdy nie piekłam tortu :-)

reklama
Kinga - fajnie, że się odezwałaś, bo już się martwiłam co z tobą :-)
Ivka - ja nie szczepiłam; wczoraj pediatra pytała nas o dodatkowe szczepionki, ale ja póki co nie jestem zbyt chętna - a ona nie naciskała....

Powodzenia dla wszystkich starających się i myslących nad tym :-)
a ja się rozchorowałam :-:)wściekła/y:

Kinia trzymaj sie wszytsko bedzie dobrze zobaczysz!:-)

Milla ale zawod tez jest wazny zeby i nasze dzieciazki mialy lepiej:-)

mamooli - dzięki za trzymanie kciuków :-)

iwosz - nie dawaj się choróbsku!

Kinga - proszę się tu meldować co 3 dni przynajmniej, żebyśmy się tu nie zamartwiały - no i żalić się możesz ile wlezie, to Ci może jakoś ulży chwilami

kasiula matula - :-D:-D u mnie też byli znajomi z niemowlaczkiem, a że Maks już spał to ja cały czas tym milusiem na rękach chodziłam - aż moja koleżanka się dziwiła, że ledwo swoje położyłam spać to mi się chce drugiego niańczć:-D

iwosz - nie dawaj się choróbsku!

no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)

Aaaaaaaaa, dziś w pracy oprzytomniałam, że zapomniałam napisać wczoraj: Magdalena - gratulacje!!!!! :tak::tak::tak:

I tak w ogóle to mimo, że codziennie tu nie wchodzę i nie składam życzonek kolejnym jubilatom - to wiedzcie, że jak najbardziej myślę o tym! Więc zaległe: wszystkiego naj dla maluszków!

P.S. Mi się okres spóźnia już 3 dni, od ponad pół roku miałam idealnie regularny... Mam nadzieję, że to tylko wynik ostatniego stresu. Bo choć bardzo chcę generalnie drugiego malucha, to jeszcze nie teraz.... za 2 lata conajmniej...

reklama
no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)

Iwosz, wcale nie egoistyczne, ale najzupełniej normalne! :)

Do góry