reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dziewczyny, czy któraś z Was piekła torcik na urodziny? Macie jakiś ciekawy przepis? Bardzo bym chciała zrobić coś sama, tylko nie mogę znaleźć fajnego przepisu na tort dla dziecka. Tak w ogóle to jeszcze nigdy nie piekłam tortu :-)

reklama
Kinga - fajnie, że się odezwałaś, bo już się martwiłam co z tobą :-)
Ivka - ja nie szczepiłam; wczoraj pediatra pytała nas o dodatkowe szczepionki, ale ja póki co nie jestem zbyt chętna - a ona nie naciskała....

Powodzenia dla wszystkich starających się i myslących nad tym :-)
a ja się rozchorowałam :-:)wściekła/y:

Kinia trzymaj sie wszytsko bedzie dobrze zobaczysz!:-)

Milla ale zawod tez jest wazny zeby i nasze dzieciazki mialy lepiej:-)

mamooli - dzięki za trzymanie kciuków :-)

iwosz - nie dawaj się choróbsku!

Kinga - proszę się tu meldować co 3 dni przynajmniej, żebyśmy się tu nie zamartwiały - no i żalić się możesz ile wlezie, to Ci może jakoś ulży chwilami

kasiula matula - :-D:-D u mnie też byli znajomi z niemowlaczkiem, a że Maks już spał to ja cały czas tym milusiem na rękach chodziłam - aż moja koleżanka się dziwiła, że ledwo swoje położyłam spać to mi się chce drugiego niańczć:-D

iwosz - nie dawaj się choróbsku!

no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)

Aaaaaaaaa, dziś w pracy oprzytomniałam, że zapomniałam napisać wczoraj: Magdalena - gratulacje!!!!! :tak::tak::tak:

I tak w ogóle to mimo, że codziennie tu nie wchodzę i nie składam życzonek kolejnym jubilatom - to wiedzcie, że jak najbardziej myślę o tym! Więc zaległe: wszystkiego naj dla maluszków!

P.S. Mi się okres spóźnia już 3 dni, od ponad pół roku miałam idealnie regularny... Mam nadzieję, że to tylko wynik ostatniego stresu. Bo choć bardzo chcę generalnie drugiego malucha, to jeszcze nie teraz.... za 2 lata conajmniej...

reklama
no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)

Iwosz, wcale nie egoistyczne, ale najzupełniej normalne! :)

Do góry