reklama
juana
Fanka BB :)
No i witam sie ponownie!
Tyle u was zmian, ze szok! Widzę, że Osinka na emigracji, niektóre mamusie znowu sie rozdwoją
Kinga, czy aby przypadkiem, nie masz terminu na maj? To zapraszam do majóweczek Maj 2008 - Forum BabyBoom
Tyle u was zmian, ze szok! Widzę, że Osinka na emigracji, niektóre mamusie znowu sie rozdwoją
Kinga, czy aby przypadkiem, nie masz terminu na maj? To zapraszam do majóweczek Maj 2008 - Forum BabyBoom
ho ho ho ale się tu u nas dzieje
osinko super, że już jesteś - internetowo pisz jak najwięcej co u was, jak Agatka?
widzę, że jak na razie jesteś zachwycona wyjazdem Bardzo się cieszę
juana witaj po przerwie, napisz jak Kubuś. Gratuluję maleństwa!!!
kaśka, mocno trzymam kciuki i życzę Ci dużo duzo siły na nadchodzący tydzień. Oby wszystko było dobrze.
Emcia achhh zazdroszczę i to jak
Może i ja się w tym roku odważę na jakieś zagraniczne wojaże z Miłkiem?
Przydałoby się nam, przydało
osinko super, że już jesteś - internetowo pisz jak najwięcej co u was, jak Agatka?
widzę, że jak na razie jesteś zachwycona wyjazdem Bardzo się cieszę
juana witaj po przerwie, napisz jak Kubuś. Gratuluję maleństwa!!!
kaśka, mocno trzymam kciuki i życzę Ci dużo duzo siły na nadchodzący tydzień. Oby wszystko było dobrze.
Emcia achhh zazdroszczę i to jak
Może i ja się w tym roku odważę na jakieś zagraniczne wojaże z Miłkiem?
Przydałoby się nam, przydało
aaa i zapomniałaby o iwoszku
ładne imiona. Ja ostatnio na placu zabaw spotkałam małą Alę i bardzo mi się to imię spodobało, więc i ja za bodajże Kaśką stawiałabym na Alunię.
Tak ładnie się zdrabnia a ja mam słabość do takich imion, bo jak tu Bognę zmiękczyć?
iwoszku masz jakis pomysł? Bogusia?
ładne imiona. Ja ostatnio na placu zabaw spotkałam małą Alę i bardzo mi się to imię spodobało, więc i ja za bodajże Kaśką stawiałabym na Alunię.
Tak ładnie się zdrabnia a ja mam słabość do takich imion, bo jak tu Bognę zmiękczyć?
iwoszku masz jakis pomysł? Bogusia?
K
KingaP
Gość
My obie z iwosz termin mamy na 1 czerwca :-) Po obu usg wynika, że może być maj... ale z Karolą też tak było, a rodziła się po terminie
Dzięki za zaproszenie. trochę pisałam na czerwcówkach, ale jakoś mi tam nie tak jak tu ;-)
koga
Mama Maksa i Julka
Osinko - przebojowa kobietko - super, że się wszystko układa - a na wyprzedaże przyjadę , a pewnie!, ... za rok tylko jak się wygrzebiemy z dołaka finanasowo budowlanego i pisz co słychać na bieżąco!!!!
EMcia - witaj po świetnych wakacjach
Juana - również witaj i gratuluję drugiego maluszka!
Kinga - a Ty byś mogła nam troszkę ciążowo poopowiadać, jaki brzuszek duży i wogóle czy szykujesz już łóżeczko i inne akcesoria?
EMcia - witaj po świetnych wakacjach
Juana - również witaj i gratuluję drugiego maluszka!
Kinga - a Ty byś mogła nam troszkę ciążowo poopowiadać, jaki brzuszek duży i wogóle czy szykujesz już łóżeczko i inne akcesoria?
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
za wami nadzyc to ja nie weim jak :-)
karolka te czeresnie czy wisnie to nie powiem apetyczne hihihi
a imiona wybieracie ciekawe nie powiem :-)
wlasnie dziewczynki moze byscie ujawnily wasze brzuszki tak fajnie poogladac ciezarowe brzuchole hihi kinia i agawa
agawa1-23 gratulacje chyba przeoczylam buziaki czyzby jakas epidemia ciezarowke na marcówki byla
karolka te czeresnie czy wisnie to nie powiem apetyczne hihihi
a imiona wybieracie ciekawe nie powiem :-)
wlasnie dziewczynki moze byscie ujawnily wasze brzuszki tak fajnie poogladac ciezarowe brzuchole hihi kinia i agawa
agawa1-23 gratulacje chyba przeoczylam buziaki czyzby jakas epidemia ciezarowke na marcówki byla
Marlenka
Marcowa Mama 2006
no wesolutko tu było
i przyłączam się do sekty listopadaowych skorpionów ...
i ja też i ja też ;-)
K
KingaP
Gość
Gratuluje Kinguś!!! Właśnie nadrabiam wątek główny, reszcie nie dam rady!
bardzo dziekuję :-)
a z nadrabianiem... obawiam sie, że możesz nie dać rady ;-)
reklama
K
KingaP
Gość
koga, kochana.... specjalnie dla Ciebie relacja ciężarówki
otóż: druga ciąża leci mi... czas nie ma dla mnie litości
Brzuszek do Świąt utrzymywał sie w małej wielkości, po Świętach jakby oszalał ;-) Niby nie mam dużego brzucha, choć jak na mnie - filigranową lolę - jest już duży.
A z przygotowań: zaczynamy harce łazienkowe (remont). Chcieliśmy się z nim zmieścić w 5000zł, ale niestety sam fachowiec chce 3800 Mam tylko nadzieję, że nie będziemy mu musieli w czasie prac podziękować i wziąć kogoś innego, bo się załamię.
Oczywiście mam dylemat, jak to rozegrać, czy przeprowadzić się do mamy i zostawiać u niej Karole, a codziennie przyjeżdżać tu i doglądać prac, czy sprobować mieszkać tu i jakoś sobie radzić. Trochę tylko przeraża mnie brak pralki, wanny i częste siusianie - pan wtajemniczony jest w ciążę .
Przed narodzinami Martynki chcemy jeszcze zdążyć zrobić szafę wnękową, bo wprawdzie mamy tu taką (chyba od nowości tego mieszkania, czyli ma koło 50 lat ) , ale ona nam się "psuje" i to nie w kategorii na. pękania półek, albo innych rzeczy... ona po prostu zaczyna butwieć Odkryłam to dość dawno, postanowiłam z tym walczyć, a teraz poddałam sie i uznaliśmy, że trzeba z tym zrobić porządek przez duże P i zrobić nową...
A jeśli chodzi o przygotowania do narodzin, to nieraz zagląda w moje oczęta strach przed porodem Nie wiem czemu, bo mam dobre doświadczenia i wiem, że będzie z nami Rafał, więc nic mi złego nie grozi... ale same wiecie jak to jest .
Kołyska czeka w piwnicy, kilka ubranek mam po Karolce (choć w większości dla Karoli miałam po dzieciach z rodziny i tych przyjacielskich), więc muszę coś pokombinować sobie.
Nie wiem co tu jeszcze napisać ;-)
ach... wybieramy się do Iwoszów z rewizytą Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać, bo tak dawno nie byłam na wakacjach A w stolicy ponoć bardzo ciepło i słońce świeci palmy na ulicach
to chyba tyle u mnie (u nas)