reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
No i witam sie ponownie!
Tyle u was zmian, ze szok! Widzę, że Osinka na emigracji, niektóre mamusie znowu sie rozdwoją :)

Kinga, czy aby przypadkiem, nie masz terminu na maj? To zapraszam do majóweczek Maj 2008 - Forum BabyBoom

ho ho ho ale się tu u nas dzieje :)
osinko super, że już jesteś - internetowo :) pisz jak najwięcej co u was, jak Agatka?
widzę, że jak na razie jesteś zachwycona wyjazdem :) Bardzo się cieszę :tak::tak::tak:

juana witaj po przerwie, napisz jak Kubuś. Gratuluję maleństwa!!!
kaśka, mocno trzymam kciuki i życzę Ci dużo duzo siły na nadchodzący tydzień. Oby wszystko było dobrze.
Emcia achhh zazdroszczę i to jak :tak::tak::tak:
Może i ja się w tym roku odważę na jakieś zagraniczne wojaże z Miłkiem?
Przydałoby się nam, przydało :tak::tak::tak::tak:

aaa i zapomniałaby o iwoszku ;)
ładne imiona. Ja ostatnio na placu zabaw spotkałam małą Alę i bardzo mi się to imię spodobało, więc i ja za bodajże Kaśką stawiałabym na Alunię.
Tak ładnie się zdrabnia a ja mam słabość do takich imion, bo jak tu Bognę zmiękczyć?
iwoszku masz jakis pomysł? Bogusia?

Osinko - przebojowa kobietko - super, że się wszystko układa - a na wyprzedaże przyjadę , a pewnie!, ... za rok tylko jak się wygrzebiemy z dołaka finanasowo budowlanego:happy2: i pisz co słychać na bieżąco!!!!:tak:

EMcia - witaj po świetnych wakacjach

Juana - również witaj i gratuluję drugiego maluszka!

Kinga - a Ty byś mogła nam troszkę ciążowo poopowiadać, jaki brzuszek duży i wogóle czy szykujesz już łóżeczko i inne akcesoria?

za wami nadzyc to ja nie weim jak :-)
karolka te czeresnie czy wisnie to nie powiem apetyczne hihihi
a imiona wybieracie ciekawe nie powiem :-)
wlasnie dziewczynki moze byscie ujawnily wasze brzuszki tak fajnie poogladac ciezarowe brzuchole hihi kinia i agawa

agawa1-23 gratulacje chyba przeoczylam :) buziaki czyzby jakas epidemia ciezarowke na marcówki byla

reklama
Kinga - a Ty byś mogła nam troszkę ciążowo poopowiadać, jaki brzuszek duży i wogóle czy szykujesz już łóżeczko i inne akcesoria?

koga, kochana.... specjalnie dla Ciebie relacja ciężarówki :happy2:

otóż: druga ciąża leci mi... czas nie ma dla mnie litości :confused:
Brzuszek do Świąt utrzymywał sie w małej wielkości, po Świętach jakby oszalał ;-) Niby nie mam dużego brzucha, choć jak na mnie - filigranową lolę :happy2:- jest już duży.

A z przygotowań: zaczynamy harce łazienkowe (remont). Chcieliśmy się z nim zmieścić w 5000zł, ale niestety sam fachowiec chce 3800 :confused: Mam tylko nadzieję, że nie będziemy mu musieli w czasie prac podziękować i wziąć kogoś innego, bo się załamię.
Oczywiście mam dylemat, jak to rozegrać, czy przeprowadzić się do mamy i zostawiać u niej Karole, a codziennie przyjeżdżać tu i doglądać prac, czy sprobować mieszkać tu i jakoś sobie radzić. Trochę tylko przeraża mnie brak pralki, wanny i częste siusianie :cool2: - pan wtajemniczony jest w ciążę :cool2:.

Przed narodzinami Martynki chcemy jeszcze zdążyć zrobić szafę wnękową, bo wprawdzie mamy tu taką (chyba od nowości tego mieszkania, czyli ma koło 50 lat :-D) , ale ona nam się "psuje" i to nie w kategorii na. pękania półek, albo innych rzeczy... ona po prostu zaczyna butwieć :wściekła/y: Odkryłam to dość dawno, postanowiłam z tym walczyć, a teraz poddałam sie i uznaliśmy, że trzeba z tym zrobić porządek przez duże P i zrobić nową...

A jeśli chodzi o przygotowania do narodzin, to nieraz zagląda w moje oczęta strach przed porodem :baffled: Nie wiem czemu, bo mam dobre doświadczenia i wiem, że będzie z nami Rafał, więc nic mi złego nie grozi... ale same wiecie jak to jest :sorry2:.
Kołyska czeka w piwnicy, kilka ubranek mam po Karolce (choć w większości dla Karoli miałam po dzieciach z rodziny i tych przyjacielskich), więc muszę coś pokombinować sobie.
Nie wiem co tu jeszcze napisać ;-)

ach... wybieramy się do Iwoszów z rewizytą :tak: Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać, bo tak dawno nie byłam na wakacjach :-D A w stolicy ponoć bardzo ciepło i słońce świeci :-D:-D:-D:-D:-D:-D palmy na ulicach :cool2:

to chyba tyle u mnie (u nas) :happy2::happy2::happy2::happy2:

Do góry