reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny! Wpadłam się przywitać. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, byłam tu kiedyś, dawno, dawno temu...
Jakos czasu nie było i takie tam, ale co się będę głupio tłumaczyć.
Teraz pisuje trochę na wątku majowym 2008, bo wtedy ma sie pojawić na świecie moja (najprawdoopdobniej) córeczka. Jestem na L4, bo nie dawałam juz rady w pracy, wiec mam jakby więcej czasu na BB, o ile oczywiści Kubas mi na to pozwala.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!

reklama
Dziewczynki kochane!!! Dziekuje wam bardzo, bardzo za wszystkie cieple slowa!! Cieplo mi sie robi na sercu jak Was czytam:tak:
Wlasnie wrocilismy z Lanzarote na wyspach kanaryjskich. Bylo super! Troche sie odstresowalam no i odpoczelam! Ella byla w siodmym niebie!! Pogoda dopisala, po prostu cud-miod;-)
Gratulacje dla wszystkich mamus oczekujacych maluszkow o ktorych nie wiedzialam:rofl2:
Aqua!!!! WOW!!!! Tak sie ciesze, ze i Ty sie doczekalas kochana!!! Zazdroszcze, ale tylko ciut!!! No i zycze zdrowej spokojnej, cudownej ciazy:tak:
Buziaczki dla wszystkich!!!:-)

czesc dziewczyny!
mam w koncu internet!! hiiiip hiiip hurrrra!! nie wuem tylko kiedy bede do Was zagladac... wracam z pracy po 17/18 - Agata do wieczora nie odstepuje mnie na krok... a teraz jeszcze dojdzie mi szkola angielskiego... w czwartek mialam egzamin z angielskiego i teraz czekam na telefon kiedy zaczynam - utrudnieniem jest to, ze nie chcialam uczyc sie po pracy a w weekendy...
Krzysiek tez idzie do szkoly! a co :cool2:

ojej Osinko!!! - bardzo się cieszę, że się zadomowiliście!!!!!:tak::tak: a wyprzedaży zazdroszczę!!! - chetnie bym tak Maksowi coś kupiła a u nas byle bluzeczka za 40 zł:szok:, o spodniach nie wspomnę!

przyjedź!!!
dzisiaj kupiłam Agatce adidaski NIKE za 6,77 funta i dres Adidasa za 8,99 funta - 70% obniżki...:-)

Cześć dziewczyny!
W imieniu mojego dwuletniego już Jaśka bardzo ślicznie dziekuję za pamięć o nas i wszystkie życzenia! I przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio kiepsko u mnie z wolnym czasem. Wrzuciłam parę fotek do wątku fotkowego.

Juana - gratulacje!

Emcia - super taki urlopik - tylko pozazdrościć - odpoczęci opaleni - miodzio
Udało się zafasolkować - fasolka świąteczna - ujawniła się w wigilie :-)
teraz czekam na Twój nowy suwaczek - jesteś wypoczęta, odstresowana więc może warto sprobować

Juana - gratulacje - zaglądaj do Nas częściej

byłam dziś na "Katyniu" ze swoją szwagierką - bałam się z nią iść, bo jest w 9 miesiącu ciąży, ale obyło się bez porodu całe szczęście (na wszelki wypadek wybrałyśmy kino rzut beretem od szpitala) ;-); fajnie spędziłyśmy razem czas :-)

Emcia - zazdroszczę wyjazdu... ale cieszę się,ze odpoczęłaś :-)
Juana -witaj!!

Iwosz - fajnie brzuchatkowy wypad do kina. chociaż po Tobie chudzielcu prawie nic nie znać :):) a ja mam coraz gorszy nastrój. strasznie się boję tego tygodnia.

reklama
Do góry