reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja szybciutko bo rozlozeni jestesmy wszyscy i jakos chrobsko ni mysli nas opuszczac- brakuje mi bb choc ledwo na oczy widze to i tak tu siedze i staram sie czytac- bo boje sie ze jak odpuszcze to potem nie dam rade nadrobic- hi hi

reklama
kurcze ja też coś niebardzo... od paru dni słaba, mam jakieś zawroty głowy i do tego dreszcze a dzis jeszcze bolką uszy i gardło.. M wziął sobie na jutro urlop bo postanowilam, że trzeba iśc ze sobą do lekarza
Z Kamilą chyba też trzeba będzie bo wczoraj na wieczór gorączke miała i dzisiaj cały dzień marudna

oj - to chyba jakaś epidemia - u mnie Piotrek też chory, już dłuższy czas, zreszta wiekszość znajomych poprzeziębiana :-(

zalożyli nam dziś rolety - nasze mieszkanie coraz bardziej przypomina miejsce do mieszkania, a coraz mniej plac budowy - uff... widzę swiatełko w tunelu ;-)

podejrzałam na lutym 2008, że Agawa się dziś rozdwoiła :-)
GRATULACJE!!! :-)

Kinga- trzeba bylo wsiąść w ekspres i do mnie zawitać - pomogłabys w naklejaniu tapety u Krzymka w pokoju ;-); popracowałabyś...a nie tak od razu na "gotowe" chcesz przyjechać ;-) :-)

AGAWA- GRATULACJE OGROMNIASTE!!!
cieszę się, że możesz już przytulić Miłka, jak czytałam relację lutóweczki2006, to aż mi się łezka w oku zakręciła:tak::sorry2:
Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i za parę dni wrócisz z dzidzia do domeczku:-)

reklama
Do góry