reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja szybciutko bo rozlozeni jestesmy wszyscy i jakos chrobsko ni mysli nas opuszczac- brakuje mi bb choc ledwo na oczy widze to i tak tu siedze i staram sie czytac- bo boje sie ze jak odpuszcze to potem nie dam rade nadrobic- hi hi

reklama
kurcze ja też coś niebardzo... od paru dni słaba, mam jakieś zawroty głowy i do tego dreszcze a dzis jeszcze bolką uszy i gardło.. M wziął sobie na jutro urlop bo postanowilam, że trzeba iśc ze sobą do lekarza
Z Kamilą chyba też trzeba będzie bo wczoraj na wieczór gorączke miała i dzisiaj cały dzień marudna

oj - to chyba jakaś epidemia - u mnie Piotrek też chory, już dłuższy czas, zreszta wiekszość znajomych poprzeziębiana :-(

zalożyli nam dziś rolety - nasze mieszkanie coraz bardziej przypomina miejsce do mieszkania, a coraz mniej plac budowy - uff... widzę swiatełko w tunelu ;-)

podejrzałam na lutym 2008, że Agawa się dziś rozdwoiła :-)
GRATULACJE!!! :-)

Kinga- trzeba bylo wsiąść w ekspres i do mnie zawitać - pomogłabys w naklejaniu tapety u Krzymka w pokoju ;-); popracowałabyś...a nie tak od razu na "gotowe" chcesz przyjechać ;-) :-)

AGAWA- GRATULACJE OGROMNIASTE!!!
cieszę się, że możesz już przytulić Miłka, jak czytałam relację lutóweczki2006, to aż mi się łezka w oku zakręciła:tak::sorry2:
Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i za parę dni wrócisz z dzidzia do domeczku:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry