reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A jakie ostatnio wybrał Michałek? Jakoś w temacie nie jestem...

A tak na marginesie - chodziłam do liceum z jego obecną żonką :-)

ivka, jakie by nie wybrał, byłoby wyjątkowe :-D

Może korzystając z tak świetnej znajomości, zaproś ich na kawę po koncercie we Wrocławiu :tak:

reklama
Ja pamiętam ..ja Michał W spiewał na karoke w łódzkiej knajpie o wdzięcznej nazwie Jama Madejowa ..i nic niebyłoby w tym dziwnego ...ale utkwił mi w pamięci jago strój ...oj dziewczyny ..to był szał ciał .....on jest szczupły i miał na sobie spodenki krótkie takie w stylu gimnastycznym do tego długie za kolana skarpetki (a la pończochy) i do tego srebrzysty obcisły podkoszulek i do tego wył do mikrofonu ....normalnie wyglądał ..jak trans....Michał jest sympatyczny..tylko ekscentryczny

natomiast Jacek Ł (dalsza czesc Ich Troje) ...jest skromnym sympatycznym facetem.....

ale mnie najbardziej utkwiła w pamięci niegdys Justynka M (dawne ICH troje przed Anią ś ) jejku jakie to antypatyczne dziewuszysko...najpierw miałam z nia styk jak pracowałam na studiach jeszcze ..w sklepie z odzieżą znanej polskiej firmy ...przyszła zrobiła mojej kierowniczce awanture ..bo jakiegos płaszcyka juz nie było ..a ona na trase koncertowa sobie upatrzyła ..drugim razem w Kinie silver screen w łodzi ...stanęła na środku przejścia ..i jak podeszłam ..powiedziałam przepraszam czy mogłabym przejść ..a ona do mnie ...że ja moge przejsc na około ...bo ona tu stoi ....porazka ....ta dziewczyna

Do góry