reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
a ja zbyt dużych obrotów ;-) - Kinga, uważaj aby nie przesadzić, bo niszczą się ubrania :baffled:

aj, wiruję na 1100 obrotach od września i nie zauważyłam zniszczenia ubrań

Za to, jak wirowałam na 600 (nie mam trzeciej opcji w pralce), to musiałam prać jeszcze raz, bo ciuchy waniały tak, że nie dało się ich wyprasować, a co dopiero założyć :tak:

A kolos z fizyki niestety nie poszedł jak planowałam... Na 3 zadania zrobiłam 1,5, tylko, że te pół to tak raczej nie jest dobrze...

Ale: z kolokwium z fantastycznego przedmiotu jakim są "Metody probabilistyczne" dostałam jak się dziś okazało 30 pkt. na ... 30 !!! :-D Jako jedyna w grupie :-D Nie wiem jak to się stało :-D:-D:-D I chyba nie uda się gościowi zrobić drugiego kolosa, więc jest szansa, że z 5.0 z ćwiczeń byłabym zwolniona z egzaminu - byłoby super, bo baaardzo czarno to widzę - dosłownie czarna magia! ;-):-D

Kinga widzę że mamy podobne fascynacje zmywarkę i wysokie obroty. Nasza pralka wyciąga magiczne 1200 obrotów.

Catherinka przedmioty które zaliczasz brzmią podobnie do tych co mam w indeksie wpisane. Jak dobrze że już nie muszę do nich wracać.

Matko jak ja tesknie za zmywarka....w domu mielismy zmywarke od chyba 95' a tu niet i codziennie chyba ze 2 godziny spedzam na zmywaniu tych naczyn:wściekła/y::baffled::wściekła/y::wściekła/y:
Wow obroty 1200 - a pralka nie fruwa Wam po lazience przy takiej predkosci?:-)

Nie mogę spać - wstałam więc i posiedzę przy BB :tak:

catherinka, metody probabilistyczne? To był mój "ulubiony" przedmiot na studiach. Zaraz wyjaśnię dlaczego...
W tych dawnych czasach mniej byłam zafascynowana studiowaniem, bardziej moim nowym chłopakiem (R :-p). W związku z tym mało miałam czasu na naukę, więcej dla Rafała.
Zbliżał się egzamin, a ja cała w skowronkach oddawałam swój cały czas chłopu :-D I co? poszłam na egzamin, który zdało 7 osób - w tym JA :-D
Cudna wiadomość :cool2:

A fizyką to Ty się nie martw...

felqua, Rafał się śmieje, że jak pralka wiruje, to on wychodzi z łazienki, żeby nic na niego nie napadło :-D

my nie chcemy ładowanej od góry :confused:

ja juz wypatrzyłam praleczke dla siebie

my od x czasu mamy od góry ładowaną bo sa weższe - na te nasze wielkie łazienki :p

i znowu kupuję whirpoola tylko czekam na moją AWE 9727

1200 obrotów :)

sprawdziłam na mojej (ma 800) - oprócz wełny i delikatnych oraz bielizny i firan - wszystko wiruje na wysokich obrotach - żadnych zniszczeń

tzn wszystkie rzeczy dzieciaków, pościele, ręczniki, nasze bawełniane, itp

a zmywarke to bym chciała... oj chciała

reklama
matko! ale nabazgrałyście przez weekend:tak:

mam pralkę 3,5 kg Candy i jest ok. to akurat na jedną suszarkę i nie trzeba czekać aż się uzbiera;-) - ma 1200 obrotów ale jakoś nie śmiałam użyć tego trybu i wirowałam na 800:-D

o zmywarce marzę i czekam z utęsknieniem - w nowym domku będzie, słyszałam, że najlepszy sprzęt to AEG

z tym oświadczeniem iwosz mnie zelektryzowała, że aż ustawę przeczytałam ...:-D

a nam się udało przez weekend zakończyć temat drzwi wewnętrznych - zostało nam zamówić: zlewozmywak, blaty kuchenne, kuchenkę, lodówkę, zmywarkę, 2 kibelki, bidet, umywalkę i kanapę - i ...... budowa zakończona!!!!! (wstępnie oczywiście, bo ta skarbonka, będzie nas jeszcze ssać parę lat:-p)

za miesiąc przeprowadzka :cool2::cool2: dziś montują kominek:-)

a no i jakiegoś gruchotka trzeba jeszcze kupić :baffled:

Do góry