reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
a ja zbyt dużych obrotów ;-) - Kinga, uważaj aby nie przesadzić, bo niszczą się ubrania :baffled:

aj, wiruję na 1100 obrotach od września i nie zauważyłam zniszczenia ubrań

Za to, jak wirowałam na 600 (nie mam trzeciej opcji w pralce), to musiałam prać jeszcze raz, bo ciuchy waniały tak, że nie dało się ich wyprasować, a co dopiero założyć :tak:

A kolos z fizyki niestety nie poszedł jak planowałam... Na 3 zadania zrobiłam 1,5, tylko, że te pół to tak raczej nie jest dobrze...

Ale: z kolokwium z fantastycznego przedmiotu jakim są "Metody probabilistyczne" dostałam jak się dziś okazało 30 pkt. na ... 30 !!! :-D Jako jedyna w grupie :-D Nie wiem jak to się stało :-D:-D:-D I chyba nie uda się gościowi zrobić drugiego kolosa, więc jest szansa, że z 5.0 z ćwiczeń byłabym zwolniona z egzaminu - byłoby super, bo baaardzo czarno to widzę - dosłownie czarna magia! ;-):-D

Kinga widzę że mamy podobne fascynacje zmywarkę i wysokie obroty. Nasza pralka wyciąga magiczne 1200 obrotów.

Catherinka przedmioty które zaliczasz brzmią podobnie do tych co mam w indeksie wpisane. Jak dobrze że już nie muszę do nich wracać.

Matko jak ja tesknie za zmywarka....w domu mielismy zmywarke od chyba 95' a tu niet i codziennie chyba ze 2 godziny spedzam na zmywaniu tych naczyn:wściekła/y::baffled::wściekła/y::wściekła/y:
Wow obroty 1200 - a pralka nie fruwa Wam po lazience przy takiej predkosci?:-)

Nie mogę spać - wstałam więc i posiedzę przy BB :tak:

catherinka, metody probabilistyczne? To był mój "ulubiony" przedmiot na studiach. Zaraz wyjaśnię dlaczego...
W tych dawnych czasach mniej byłam zafascynowana studiowaniem, bardziej moim nowym chłopakiem (R :-p). W związku z tym mało miałam czasu na naukę, więcej dla Rafała.
Zbliżał się egzamin, a ja cała w skowronkach oddawałam swój cały czas chłopu :-D I co? poszłam na egzamin, który zdało 7 osób - w tym JA :-D
Cudna wiadomość :cool2:

A fizyką to Ty się nie martw...

felqua, Rafał się śmieje, że jak pralka wiruje, to on wychodzi z łazienki, żeby nic na niego nie napadło :-D

my nie chcemy ładowanej od góry :confused:

ja juz wypatrzyłam praleczke dla siebie

my od x czasu mamy od góry ładowaną bo sa weższe - na te nasze wielkie łazienki :p

i znowu kupuję whirpoola tylko czekam na moją AWE 9727

1200 obrotów :)

sprawdziłam na mojej (ma 800) - oprócz wełny i delikatnych oraz bielizny i firan - wszystko wiruje na wysokich obrotach - żadnych zniszczeń

tzn wszystkie rzeczy dzieciaków, pościele, ręczniki, nasze bawełniane, itp

a zmywarke to bym chciała... oj chciała

reklama
matko! ale nabazgrałyście przez weekend:tak:

mam pralkę 3,5 kg Candy i jest ok. to akurat na jedną suszarkę i nie trzeba czekać aż się uzbiera;-) - ma 1200 obrotów ale jakoś nie śmiałam użyć tego trybu i wirowałam na 800:-D

o zmywarce marzę i czekam z utęsknieniem - w nowym domku będzie, słyszałam, że najlepszy sprzęt to AEG

z tym oświadczeniem iwosz mnie zelektryzowała, że aż ustawę przeczytałam ...:-D

a nam się udało przez weekend zakończyć temat drzwi wewnętrznych - zostało nam zamówić: zlewozmywak, blaty kuchenne, kuchenkę, lodówkę, zmywarkę, 2 kibelki, bidet, umywalkę i kanapę - i ...... budowa zakończona!!!!! (wstępnie oczywiście, bo ta skarbonka, będzie nas jeszcze ssać parę lat:-p)

za miesiąc przeprowadzka :cool2::cool2: dziś montują kominek:-)

a no i jakiegoś gruchotka trzeba jeszcze kupić :baffled:

Do góry