reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
EMCIA - świetnie, brawo GRATULACJE!!!!!! i buziaki

a co do mnie - kopnijcie mnie w tyłek, żebym po ten test poszła - chodzę jak głupia po domu, piersi obmacuję, truję mężowi, oczywiście wszystkie objawy u siebie widzę, choć to dość nieracjonalne :confused2:

boję się chyba jak cholera

Na rozkaz ;-) Kogi - odzywam się :-) I przesyłam wirtualnego kopniaka - ma Cię rzucić do apteki!!! ;)

Gratulacje Emcia!!!!:-):-):-)

Osinko,
fajnie, że się poprawia!!!
U mnie takimłynek jeszcze trochę, bo nie zdałam jednej poprawki i mam drugą w niedzielę :( Mam nadzieję, że się w końcu tego nauczę... Temat dość ciężki, bo to programowanie, ja nigdy nie miałam z tym styczności, a trudno szybko się tego od podstaw nauczyć - tymbardziej, że przy studiach zaocznych to tak ciężko liczyć na pomoc kolegów czy wykładowców...

W środę chyba pójdziemy z Filipkiem pierwszy raz zapoznawać się ze żłobkiem :) Zobaczymy, chcę pochodzić z nim kilka dni tak na ok. 3 godzinki - zobaczyć jak mu tam będzie, a możemy dopiero od środy, bo wtedy otrzymamy wynik pierwszego badania kału.
Z tym badaniem to też śmieszna historia - chciałam dać próbkę samodzielnie, tzn. bez udziału lekarza, bo to kosztuje 12 zł, więc bez sensu tracić czas na lekarzy i skierowania. No i któregoś ranka Filipek zrobił kupkę, a że Marcin jechał przed pracą na angielski i obok jest laboratorium to wziął - ale nie przyjęli, bo musi być skierowanie. Dziwne mi się to wydało, ale zadzwoniłam do przychodni i babka mi potwierdziła, że jak się robi do żłobka czy przedszkola i nie jest to związane z leczeniem czy sprawdzeniem, bo coś się dzieje to rodzic robi na swój koszt, bez skierowania - tak jak myślałam. No i dopiero kolejnego dnia teściowa poszła z Filipkiem zanieść przy okazji spaceru. Ale to bez sensu,. bo przecież wszędzie takie usługi świadczy "Diagnostyka" i podają różne info w różnych miejscach. Chociaż swoją drogę myślę, że jak bym to ja pojechała zamiast Marcina to by mi to przyjęli - chyba za bardzo się dał zbyć ;-):-)

Filipka wczoraj Marcin obciął maszynką!!! :-D:-D:-D Warunkiem było jedzenie kinder czekoladek podczas cięcia :-D:-D:-D

A w sobotę wyciął numer :-D Normalnie zawsze śpi koło 13/15 ok. dwie godzinki, a że w weekend miałam zjazd to chłopcy mieli weekend męski - i Filip chyba był tak ucieszony byciem z tatusiem, że nie dał się w ogóle uśpić! :-D Ale mimo to był baaardzo pogodny, chichrał się non stop!!!
Mam tylko nadzieję, że nie wejdzie mu to w nawyk ;-):-D

Buziaki dla Was!!!

Byłam dzisiaj z młodym u lekarza. W sobotę wieczorem dostał gorączki, miał ją jeszcze w niedzielę, chociaż już na wieczór mu spadła i od tej pory już nie ma. z moją mamą dobrałam mu się do gardła i jednogłośnie stwierdziłyśmy, że to wygląda jak angina ropna. ą pediatra powiedziała, że ma ostre zapalenie gardła i dała antybiotyk augmentin.:confused:

koleżanka kupiła mi test - leży przede mną a ja gapię się w niego jak sroka w gnat

jest coraz gorzej - bo jak tak - to umrę ze strachu na miejscu

a jak nie - to umrę ze wstydu na miejscu (że wszystkich tak nakręcam nie wiadomo po co):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry