reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Na wszelki wypadek nie dziekuje! Jeszcze nie moge w to uwierzyc!!:szok: :-D:-D Mialam mieszane uczucia, ale raczej na "nie", a tu PROSZE!!!:tak:
Rano zrobilam tescik i wyszla cieniutka linia. Po poludniu powtorzylam, ale takim testem cyfrowym co pojawia sie napis i wyszlo czarno na bialym "pregnant" (w ciazy):-D:-D:-D Caly dzien mi sie geba smiala az sie ludzie glupio patrzyli:-p:-p

Aqua, teraz TY!!!!!!!:tak::tak::tak: Przesylam "zarazki"~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aqua!! Kąpiel z babelkami, cud-bielizna (na momencik), mąż w obrót i ...

zarazki ode mnie też niech już fruną.... Może szybciej dojdą niż te z Irlandii?? :-D

ogromniaste gratulacje Emcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuje ze zarazki bakterie fluidy ale ból uszów jest tak niemiłosierny że wyje z bólu i z działań nic nie będzie
byłam dzisiaj w szpitalu bo już nie mogłam wytrzymać to mnie lekarz skwitował - no co się pani dziwi tak ma boleć - rewelka pomoc
nikomu nie życze takiego zapalenia Krokla mam te krple i nic nie pomagają :-( ale dzięki za info. Wogóle nic mi nie pomaga nawt przeciw bólowe nie działają
spadam bo nie moge wysiedzieć

Aqua, biedaku kochany! Tak ci wspolczuje, bo przechodzilam sama i mozna zwariowac! Przeciwbolowe pomagaja tylko takie na recepte ale kurcze nazwy nie pamietam...
Buziaki i usciski dla ciebie:-(

reklama
aqua co do zapalenia ucha - to przyznaję się bez bicia - muszę być ja (ta co cię zaraziła) :tak::tak::tak: ja ostatnio miałam i muszę ci powiedzieć że ci współczuję biedulko, bo to jest ból koszmarny. Ja miałam to cholerne zapalenie już drugi raz w tym roku. Teraz nauczona wcześniejszym doświadczeniem od razu pojechałam na ostry dyżur - do laryngologa w przychodni to sobie mogłam czekać 3 tyg. Dostałam antybiotyk i przeciwólowo poleciła mi Ibufen (od razu jest przeciwzapalny) - POLECAM :) Trzymaj się cieplutko i leć do lekarza aaa i nic sobie nie wkraplaj sama, bo podobno można sobie tylko jeszcze bardziej zaszkodzić. Ja sobie wkraplałam ;) i tylko spuchłam następnego dnia ( szyja i całe ucho). Na dyżurze wszystko mi oczyściła - fakt ból piekielny aaa i kazała przestać grzebać patyczkami do uszu, bo to od tego, że się za głęboko i za często uszy czyści. U mnie to silniejsze ode mnie ;-)

Do góry