Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IVON tylko pozazdroscic domek och mareznie chyba niejednej z nas ze mna na czele /quote]
Ja sama czasmi w to nie wierze i czasmi trudno mi sobie wyobrazić siebie na tarasie pijącą kawkę lub w ogrodzie grzebiącą w kwiatkach(tego akurat nie lubię, więc będzie tylko trawa i parę krzaczków- trawę oczywiście kosił będzie mój M)
Ivon widzę że na tym samym forum utknęłyśmy . Mnie ostatnio przeraził ogrom przyszłego ogrodu do utrzymania. Niby trawnik w planach i kilka iglaków - ale jak Maja latała po pustkowiu to do mnie dotarło że to jednak spory kawałek.
Nas też trochę nasz ogród przeraża i mój M już myśli co by jaki traktorek do koszenia kupić;-).