reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej Kobitki Drogie :-),

Po pierwsze to jestem w szoku Aqua ,........ ci lekarze to chyba jacys popier....., co oni pierwszy raz porod odbierali, nie mam slow, ja bym nie podarowala, oni tylko na to liczą.

U nas mijają dwa tygodnie w powiekszonym skladzie :-), Zuzia jest swietna i dzielna, bylysmy w szpitalu na pobraniu krwi w zwiazku z zoltaczka, ale jest ok, ale teraz zalapala katar (pewnie od Marysi ) i zatyka jej nosek . Na szczescie mam ten aplikator Frida ( jest niezastapiony) a ona bidulka tak strassznie sie broni jak jej wydmu****ę i krzyczy ( bo to nie jest placz wlasciwie) tak mi jej szkoda , ale jak mus to mus.

Niestety wczoraj sie rozkleilam , chyba musze uwazac zeby sie nie rozlozyc emocjonalnie , i zeby nie krzyczec na Marysie,
ale tesciowa mnie wpienia bo dosc ze sama nic nie ugotuje to jeszcze nie raczy zjesc co ja zrobie ( czasami sie jej uda) i jeszcze mowi ze juz schudla 8kg, to co ona tu na wczasy odchudzajace przyjechala czy co. Ja kupuje wedliny, sery, owoce ,warzywa a ta chleb z maslem je , kawka i papierosek, chce schudnac niech sie w domu odchudza a nie u mnie w domu. Wogole to wiadomo jestem na chodzie to wszystko znow na mojej glowie, ale dobra nie bede Wam tu smecic.
Do tego glowa mnie boli.:-:)confused:
Wiecie co do tego katarku Zuzi to jestem troche zdziwiona bo przeciez karmie piersia , wiec juz dzisiaj zaczelam sie zastanawiac czy to nie na tle alergicznym ale moze sobie cos wmawiam , co o tym myslicie. Na razie to poczekam.

Dziewczyny zaluje ze nie moge czesciej , bo tu taka fajna atmosfera ,
dlatego tylko pozdrawiam i powodzenia i zdrowka .:-)

reklama
MAMOOLI no ladnie wywolalas wilka z lasu :) super ze cala gromadka w komplecie i w dobrej zabawie...
No tak to jest z porodami wszystkimi i wszedzie kazdy chcialby byc dobrze i fachowo traktowany ale takie zwykle uczucie serdecznosci i checi prawdziwej pomocy jest baaaardzo wazne

osinka zdrowka dla agatki-oj biedna tyle na raz....
magdalena oj bartus tez biedny-wiec zdrowka zdrowka
mamaoli no widzisz jak ola za rodzenstwem steskniona:tak: i ty za coreczka,czyli nie ma to jak w komplecie
iwka zdroka dla coreczek-tesciowa tylko widze ze tylko zawadza-to juz przegiecie chleb z maslem jak lodowka pelna-szlag by mnie trafil:wściekła/y:no a dlugo wam tam bedzie na glowie siedziec-kiedy wraca do domku???

acha kupilismy kacperkowi kalosze(u nas od miesiaca kijowo-pada pada i pada) i plaszczyk-wyglada EXTRA!!a w kaloszach chodzi jak prawdziwy zolnierz:tak::-D:-D:-D

osinka zdrowka dla agatki-oj biedna tyle na raz....

Sylwia, to jakieś fatum z tą moją Agatką!!! dzisiaj już chyba ją tak nie boli, bo nie łapie się cały czas za pieluszkę mówiąc "ała" (w trakcie robienia siusiu)
lekarka kazała dawać do picia sok żurawinowy - podobno ma dobre działanie, więc dajemy Agatce po troszku, + oczywiście leki
we wtorek badanie moczu, mam nadzieję, że będzie lepiej

Sylwia, też musimy na jesień kupić agatce kalosze i płaszczyk p/deszczowy! zamieść zdjęcia Kacperka! Na pewno wygląda rewelacyjnie!!!

Iwka - utłukłabym taką teściową.... wróci do PL i powie, że głodowała u Was, nie daliście jej jeść i schudła...:no:

Taaak, ja tak czasami siadam na tapczanie (jak dzieci wyjdą na spacer z Igorem) i siedze i tak nic nie robię

i zastanawiam się ja to było jak byłam sama, co ja robiłam z taka ilością wolnego czasu :)

to moje ostatnie chwile wolnego od wrzesnia w moim życiu to chyba będę szukałą czasu na 6 godzin snu

byle wyjśc na prostą

Sylwia, to jakieś fatum z tą moją Agatką!!! dzisiaj już chyba ją tak nie boli, bo nie łapie się cały czas za pieluszkę mówiąc "ała" (w trakcie robienia siusiu)
lekarka kazała dawać do picia sok żurawinowy - podobno ma dobre działanie, więc dajemy Agatce po troszku, + oczywiście leki
we wtorek badanie moczu, mam nadzieję, że będzie lepiej

sok zurawinowy naprawde dziala-dobrze ze juz nie boli

reklama
wszytkim chorym dzieciaczkom powrotu do zdrwóka bardzo szybko rodzicom cierpliwosci

budujacym sie wytrwalosci w budowanieu lub remontowaniu domku lub mieszkanka Kinga wiem co znaczy remont ja wlacze od 1 lipca ale juz ku koncowi :-)

Mamaoli Tobie zycze kochana samych cudnych dni z wspaniala Trojcą

a tym ktorym nic nie zyczylam - zycze samych cudnych chwil z przekochanymi marowymi dzieciaczkami i nie tylko

cos mnie na zyczenia bierze czy co:rofl2:

Do góry