reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej Kobitki Drogie :-),

Po pierwsze to jestem w szoku Aqua ,........ ci lekarze to chyba jacys popier....., co oni pierwszy raz porod odbierali, nie mam slow, ja bym nie podarowala, oni tylko na to liczą.

U nas mijają dwa tygodnie w powiekszonym skladzie :-), Zuzia jest swietna i dzielna, bylysmy w szpitalu na pobraniu krwi w zwiazku z zoltaczka, ale jest ok, ale teraz zalapala katar (pewnie od Marysi ) i zatyka jej nosek . Na szczescie mam ten aplikator Frida ( jest niezastapiony) a ona bidulka tak strassznie sie broni jak jej wydmu****ę i krzyczy ( bo to nie jest placz wlasciwie) tak mi jej szkoda , ale jak mus to mus.

Niestety wczoraj sie rozkleilam , chyba musze uwazac zeby sie nie rozlozyc emocjonalnie , i zeby nie krzyczec na Marysie,
ale tesciowa mnie wpienia bo dosc ze sama nic nie ugotuje to jeszcze nie raczy zjesc co ja zrobie ( czasami sie jej uda) i jeszcze mowi ze juz schudla 8kg, to co ona tu na wczasy odchudzajace przyjechala czy co. Ja kupuje wedliny, sery, owoce ,warzywa a ta chleb z maslem je , kawka i papierosek, chce schudnac niech sie w domu odchudza a nie u mnie w domu. Wogole to wiadomo jestem na chodzie to wszystko znow na mojej glowie, ale dobra nie bede Wam tu smecic.
Do tego glowa mnie boli.:-:)confused:
Wiecie co do tego katarku Zuzi to jestem troche zdziwiona bo przeciez karmie piersia , wiec juz dzisiaj zaczelam sie zastanawiac czy to nie na tle alergicznym ale moze sobie cos wmawiam , co o tym myslicie. Na razie to poczekam.

Dziewczyny zaluje ze nie moge czesciej , bo tu taka fajna atmosfera ,
dlatego tylko pozdrawiam i powodzenia i zdrowka .:-)

reklama
MAMOOLI no ladnie wywolalas wilka z lasu :) super ze cala gromadka w komplecie i w dobrej zabawie...
No tak to jest z porodami wszystkimi i wszedzie kazdy chcialby byc dobrze i fachowo traktowany ale takie zwykle uczucie serdecznosci i checi prawdziwej pomocy jest baaaardzo wazne

osinka zdrowka dla agatki-oj biedna tyle na raz....
magdalena oj bartus tez biedny-wiec zdrowka zdrowka
mamaoli no widzisz jak ola za rodzenstwem steskniona:tak: i ty za coreczka,czyli nie ma to jak w komplecie
iwka zdroka dla coreczek-tesciowa tylko widze ze tylko zawadza-to juz przegiecie chleb z maslem jak lodowka pelna-szlag by mnie trafil:wściekła/y:no a dlugo wam tam bedzie na glowie siedziec-kiedy wraca do domku???

acha kupilismy kacperkowi kalosze(u nas od miesiaca kijowo-pada pada i pada) i plaszczyk-wyglada EXTRA!!a w kaloszach chodzi jak prawdziwy zolnierz:tak::-D:-D:-D

osinka zdrowka dla agatki-oj biedna tyle na raz....

Sylwia, to jakieś fatum z tą moją Agatką!!! dzisiaj już chyba ją tak nie boli, bo nie łapie się cały czas za pieluszkę mówiąc "ała" (w trakcie robienia siusiu)
lekarka kazała dawać do picia sok żurawinowy - podobno ma dobre działanie, więc dajemy Agatce po troszku, + oczywiście leki
we wtorek badanie moczu, mam nadzieję, że będzie lepiej

Sylwia, też musimy na jesień kupić agatce kalosze i płaszczyk p/deszczowy! zamieść zdjęcia Kacperka! Na pewno wygląda rewelacyjnie!!!

Iwka - utłukłabym taką teściową.... wróci do PL i powie, że głodowała u Was, nie daliście jej jeść i schudła...:no:

Taaak, ja tak czasami siadam na tapczanie (jak dzieci wyjdą na spacer z Igorem) i siedze i tak nic nie robię

i zastanawiam się ja to było jak byłam sama, co ja robiłam z taka ilością wolnego czasu :)

to moje ostatnie chwile wolnego od wrzesnia w moim życiu to chyba będę szukałą czasu na 6 godzin snu

byle wyjśc na prostą

Sylwia, to jakieś fatum z tą moją Agatką!!! dzisiaj już chyba ją tak nie boli, bo nie łapie się cały czas za pieluszkę mówiąc "ała" (w trakcie robienia siusiu)
lekarka kazała dawać do picia sok żurawinowy - podobno ma dobre działanie, więc dajemy Agatce po troszku, + oczywiście leki
we wtorek badanie moczu, mam nadzieję, że będzie lepiej

sok zurawinowy naprawde dziala-dobrze ze juz nie boli

reklama
wszytkim chorym dzieciaczkom powrotu do zdrwóka bardzo szybko rodzicom cierpliwosci

budujacym sie wytrwalosci w budowanieu lub remontowaniu domku lub mieszkanka Kinga wiem co znaczy remont ja wlacze od 1 lipca ale juz ku koncowi :-)

Mamaoli Tobie zycze kochana samych cudnych dni z wspaniala Trojcą

a tym ktorym nic nie zyczylam - zycze samych cudnych chwil z przekochanymi marowymi dzieciaczkami i nie tylko

cos mnie na zyczenia bierze czy co:rofl2:

Do góry