reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
wszytkim chorym dzieciaczkom powrotu do zdrwóka bardzo szybko rodzicom cierpliwosci

budujacym sie wytrwalosci w budowanieu lub remontowaniu domku lub mieszkanka Kinga wiem co znaczy remont ja wlacze od 1 lipca ale juz ku koncowi :-)

Mamaoli Tobie zycze kochana samych cudnych dni z wspaniala Trojcą

a tym ktorym nic nie zyczylam - zycze samych cudnych chwil z przekochanymi marowymi dzieciaczkami i nie tylko

cos mnie na zyczenia bierze czy co:rofl2:

ale Cię wzięło na życzenia Viola :-D
dziękujemy!!!

Witam Mamusie!

Pare dni mnie nie bylo padl nam komp i oczywiscie trzeba naprawiac :wściekła/y:
Nie tylko nad wami jakies fatum ciazy ale i u nas tez:
Moj nie odpalil wczoraj auta bo zostawil swiatla i nie mial kto naladowac akumulatora nam:-(dzis przez to ma rozmowe w pracy i nie wiem czy go nie wywala:baffled:
ktos ostatnio tez przerysowal nam auto:angry:

Poprostu mam kompletnie dosc!:sorry2:moglabym pisac i pisac jaka wsciekla jestem ale najlepiej jak nie zasmiece wiecej forum:-D

Pozdrawiam i sl;e ciumaski oraz tym pchom sio sio!zdrowka chorowitka.

ja mam pytanie - ta szczepionka 16-18 m-c jest płatna czy nie ????

a co do procesowania się z lekarzami to kto ma siłe po takim przejściu łazić po sądach i urzerać się z nimi - trzeba się pozbierać psychicznie dla dzieciaków i mieć siłe na załatwienie czegokolwiek w NFZ - cie - zaczeło się jezdzenie od lekarza do lekarza - jutro jadą z Olkiem do katowic bo do tego jeszcze badania przesiewowe wyszły źle - co za fatum aż się wierzyć nie chce że na takie maleństwo odrazu spada tyle zła

buziaki dla chorowitków i duzo zdrówka

aqua nikt nie ma sily w ta takiej sytuacji na oskarzanie...............a szkoda bo tym gnojom nalezy sie!!!! zniszczyli zycie dziecka i rodzicow............zniszczyli szczescie!!!!a przeciez dziecko rozwijalo sie prawidlowo i bylo zdrowe.......................

reklama
Sylwia ja mam nadzieje, że jak od samego początku będą walczyć o jego zdrowie to ładnie goz tego wyprowadzą i za jakiś czas razem z Kubą i Klaudią będa rozrabiać w piaskownicy.

dzięki za info jutro idziemy się szczepić bbrrryyyy - nie wiem kto bardziej tego nie lubi ja czy Kubas - chyba ja :-(

Do góry