reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

wodniczka tylko nie wiem czy mi sie zawsze uda i sie wsciekam bo mam takiego szarpa na seksik a on mi z tekstem wyjezdza ze sie wstydzi...................

reklama
sylwia532 pisze:
wodniczka tylko nie wiem czy mi sie zawsze uda i sie wsciekam bo mam takiego szrrpa na seksik a on mi z tekstem wyjezdza ze sie wstydzi...................

Będzie dobrze...ja jakoś panuje nad swoimi emocjami...poprostu wiem ,że nie wolno i tyle..dzidzia jest najwazniejsza ;D

Zgadzam sie bo gdybym miala zakaz to bym tez grzecznie lezala,wszystko dkla dzidzi
Ja mam wszystko ok i moge ale do chlopa teargumenty nie dzialaja
Dzisiaj bylismy w lesie i podstepem powiem zeby sprawdzil czy przypadkiem nie mam jakiego kleszcza ;D

kaśka76 pisze:
Wodniczka to witaj w klubie!!!!!!!!! my też mamy zakaz.

Nie jestem sama.... ;D
A jeśli możesz powiedzieć to dlaczego macie zakaz...
My dlatego ,że mam bardzo dużą nadżerkę, która krwawiła...teraz naszczęscie już nie krwawi i lekarz bał się zakarzenia...ale powiedział ,że nie wolno i tyle...
Nie mogę chodzić na basen, nie mogę się kąpać w wannie  :-[

Sylwia jesteś niesamowita...a siusiałaś w tym lesie ?? ;D

koga pisze:
ara przesłała mi instrukcję to spróbuję coś wkleić ...
trzymajcie kciuki
tak było w Meksyku ...

koga Ty chyba w raju byłaś!!! piękne zdjęcie!!! jestes super opalona!!! nie przeszkadzało Ci słońce? ja w tym roku musiałam uciekać ze słońca, koszmarnie mnie męczyło, teraz muszę smarować się samoopalaczem ;)

oglądacie teraz TVN i program "Pod napięciem"? szlag mnie trafia, jak słyszę co chrzanią pielęgniarki z Katowic - bronią swoich koleżanek, które robiły sobie jaja ze wcześniaków. Cisnienie mi podrosło chyba do 200!!!!
KRETYNKI!!!!!!

reklama
Straszne.
Padam na twarz- to przesuniecie czasu dziala na moja niekorzysc. A jutro moj maz zabiera mnie nad Balaton- jezu nie bylam tam od 9 roku zycia- w ogole strasznie ciagnie mnie nad wode i w ogole gdzies poza miasto. Pozyczylismy cyfrowke wiec porobie swieze zdjecia brzuszka- ktora z dnia na dzien coraz wiekszy!!!

Do góry